UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 905,527 görüntü
icoban3535

🔒 Link gizli — giriş yapın teş edrm

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

selam arkadaşlar.
değişeni nedir acaba.
🔒 Link gizli — giriş yapın
USTALARIM.. 🔒 Link gizli — giriş yapın ve 🔒 Link gizli — giriş yapın bunların yenisi nedir ? şimdiden teşekkürler
fevzican

USTALARIM.. 🔒 Link gizli — giriş yapın ve 🔒 Link gizli — giriş yapın bunların yenisi nedir ? şimdiden teşekkürler

ikiside aktif
Üstad 🔒 Link gizli — giriş yapın url hatası yani bağlantı yok diyor
uygar33

sunucu aktif görünüyor

Aktif değil uzun zamandır kullandığım sunucu. Değişik iplerden de girdim artık girilemiyor
turnasuyu

Aktif değil uzun zamandır kullandığım sunucu. Değişik iplerden de girdim artık girilemiyor

uygar33

Ekran Alıntısı.PNG

🔒 Link gizli — giriş yapın aktif olan- 🔒 Link gizli — giriş yapın
ercan11

🔒 Link gizli — giriş yapın aktif olan- 🔒 Link gizli — giriş yapın

Ercan Üstad tşk... birde pumas.life var bilgi verebilirsen menmun olurum
fevzican

Ercan Üstad Teşekkür ederim... birde pumas.life var bilgi verebilirsen menmun olurum

Arkadaşım bende sizler gibi acemiyim sadece araştırdım denedim cevap verdim pumas hakkında bilgim yok
fevzican

Ercan Üstad Teşekkür ederim... birde pumas.life var bilgi verebilirsen menmun olurum
fevzican

teşekkürler...

Ercan arkadaşım birde acemi değilsin iyisin ...sunuculeri takip olayın süper:cool:
arkadaşlar bunu yanı nedir acaba.
🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒 Link gizli — giriş yapın fevzican bu yanı düğer dns açmazsa bunu dene
alperentoy usta ben o dns çabuk dns değiştirmeye başladığından beri direk uğralmayı kestim çok çabuk dns değiştiren sunuculerden cacık olmaz böyle ahım şahım sunucu değil
Cevap yazmak için giriş yapın.