UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 905,794 görüntü
HeartbrokenTR

🔒 Link gizli — giriş yapın Teşekkür rdrerim. Bu URL ile oldu.
tiryaki_44

Merhaba,

🔒 Link gizli — giriş yapın ve 🔒 Link gizli — giriş yapın yeni adresleri nedir?

Forumda var arasan yinede birini ben vereyim,

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

cepken

Sevgili Alperentoy çok haklısın gerçekten. Takıntı yapılacak bir sürü şey var bu hayatta ama genelde cihaz kodu ve portal açısından elimde çok geniş bir arşiv var ve neredeyse her portalın 10 larca hatta çok fazlası olacak şekilde yan sunucui de liste olarak bende mevcut. Biraz dikkatli olunduğunda içeriklerin de yardımıyla hangi portalın hangi yan adresleri olduğunu anlayabiliyorsunuz. Bende takıntı oldu derken biraz inat ettim elime geçen bu adrese ve listedeki gibi iyi de cihaz kimliğii vardı. O yüzden boşa gitmesini istemedim kendi açımdan. Ban yemiş olsam da şunu anlayamıyorum. Daha ilk denememden itibaren çalıştıramıyorum bu adresi. Hemen mi ban yiyebiliyorum onu anlayamadım. Sanırım Mıbox'ı fişinden çekme zamanı geldi:) Bir de öyle deneyeyim. İlginiz için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Bu arada tarayıcıda da aynen sizin verdiğiniz görseldeki gibi ama maalesef açılmıyor. Gelin de takmayın :)

Fransızların bir sözü var, Parisi bir günde kurmadık diye. Ustalık da bir günde olmuyor bu işlerde. Bazen gözünün önünde durur ama göremezsin taki biri ona bak diyene kadar.
Anlaşılan takmaya devam edip takıntılı bir karektere sahip olacaksın bu gidişle...
kartal1976

Bu sunuculere cihaz kimliğii nereden ve nasıl bulabilirim.

Şansını forum içinde istek bölümünde yazarak deneyebilirsin.
buze

Bonsoir les amis
🔒 Link gizli — giriş yapın
Pouvez-vous trouver le nouveau domaine ?
Merci

try it !

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

yenisini bilen varmı rica etsem
Alperentoy

Fransızların bir sözü var, Parisi bir günde kurmadık diye. Ustalık da bir günde olmuyor bu işlerde. Bazen gözünün önünde durur ama göremezsin taki biri ona bak diyene kadar.
Anlaşılan takmaya devam edip takıntılı bir karektere sahip olacaksın bu gidişle...

Evet haklısın ustalık bir anda olmuyor. Ustalık peşinde de değilim inan ama çok dikkatli biri olduğumu da düşünüyorum. Bu arada forum içinde yapıcı konuşmalarını da gerçekten takdir ederek takip ediyorum. İçlerinden kendime düşen payları da alarak bir bakıma kendimi geliştiriyorum. Katkılarından dolayı da ayrıca teşekkür ederim. En önemlisi de bu forumda olmaktan da ayrıca çok keyif alıyorum. Takıntılı olmak konusunda ise kendi oto kontrolümü sağlarım merak etmeyin. Forumdaki tüm paylaşımcı arkadaşlara da teşekkür ediyorum...
polat

Yan adresini de ben vereyim :

Adresi çalıştıramadım maalesef.
cepken

Evet haklısın ustalık bir anda olmuyor. Ustalık peşinde de değilim inan ama çok dikkatli biri olduğumu da düşünüyorum. Bu arada forum içinde yapıcı konuşmalarını da gerçekten takdir ederek takip ediyorum. İçlerinden kendime düşen payları da alarak bir bakıma kendimi geliştiriyorum. Katkılarından dolayı da ayrıca teşekkür ederim. En önemlisi de bu forumda olmaktan da ayrıca çok keyif alıyorum. Takıntılı olmak konusunda ise kendi oto kontrolümü sağlarım merak etmeyin. Forumdaki tüm paylaşımcı arkadaşlara da teşekkür ediyorum...

Kendine hakim olabilenleri, tabii gerçek manada, el üstünde tutulması gereken bir devirdeyiz. Bir tarafta internetin diğer ucunda bir şehir elektriği harcayan süper pclerde algoritma yükleyenlerin hizmetinde kesintisiz çalışan sürekli gelişen big datalı yapay zekaların yönlendirmeleri diğer yanda gerçek hayattaki yüz yılda bir olan dünyadaki güç devşirme mücadelesinin ülkelere ve bireylere yansıyan dayatmaları ve karşılıklı matruşka gibi seneryo içinde seneryo kurgulayanların sahibi oldukları basın yayın etkileri varken ne derece arı bilinçliyiz acaba?
Ustalıktan kastım sadece ustalıkla ilgili konunun eksiksiz tam olarak bilnmesini öğrenilmiş olmasını kastediyorum. Bu manada ben de kendimi öğrenci olarak görüyorum. Çok şey var daha öğrenilecek...

safran

🔒 Link gizli — giriş yapın yenisi bilen varmı

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

nnokta

mag.ukhd.tv değişmiş yenisini bilen var mı?

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Alperentoy

Kendine hakim olabilenleri, tabii gerçek manada, el üstünde tutulması gereken bir devirdeyiz. Bir tarafta internetin diğer ucunda bir şehir elektriği harcayan süper pclerde algoritma yükleyenlerin hizmetinde kesintisiz çalışan sürekli gelişen big datalı yapay zekaların yönlendirmeleri diğer yanda gerçek hayattaki yüz yılda bir olan dünyadaki güç devşirme mücadelesinin ülkelere ve bireylere yansıyan dayatmaları ve karşılıklı matruşka gibi seneryo içinde seneryo kurgulayanların sahibi oldukları basın yayın etkileri varken ne derece arı bilinçliyiz acaba?
Ustalıktan kastım sadece ustalıkla ilgili konunun eksiksiz tam olarak bilnmesini öğrenilmiş olmasını kastediyorum. Bu manada ben de kendimi öğrenci olarak görüyorum. Çok şey var daha öğrenilecek...

çok teşekkürler.
Denge namı değer QUPA'nın aktif domaini atabilir misiniz?
afatsum

Denge namı değer QUPA'nın aktif domaini atabilir misiniz?

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒 Link gizli — giriş yapın adresin calisan adresi var mi acaba tesekkurler
jigsaw

🔒 Link gizli — giriş yapın adresin calisan adresi var mi acaba tesekkurler

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

polat

Aktif

Teşekkürler sonra açtı ama şu an yine açmıyor..
selamlar
🔒 Link gizli — giriş yapın yanı nedir. teşekkür ederim
Jusskas

Teşekkürler sonra açtı ama şu an yine açmıyor..

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

uyuuu07

selamlar
🔒 Link gizli — giriş yapın yanı nedir. teşekkür ederim

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Cevap yazmak için giriş yapın.