UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 906,376 görüntü
sinan87

doğru sunucu ama dnsler kapalı 🔒 Link gizli — giriş yapın bunu dene aktif ilk sorduğun dnsye

bende aktif
sinan senin ve benbubenin verdigi tum adresler aktif konum player internet saglayiciya gore aktif olmayabilir sunucu.yalniz userlerin bazilarini ayni sunucude bolmusler bazi userler ayni sunucuin degisik isimlerinde aktif eskiden tum userler tek adresle aciliyordu
http://titansunucudns.xyz:8080/
Yeni adresi var mıdır rica etsem
🔒 Link gizli — giriş yapın ve 🔒 Link gizli — giriş yapın bu ikisi icin halen bi yeni adrese ulasamadım
westt

http://titansunucudns.xyz:8080/
Yeni adresi var mıdır rica etsem

valla bende Programin yalani olurum arsivde bu cikdi

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

doğru yanlaruı bu sitede çalışma var herhalde
benbube

valla bende Programin yalani olurum arsivde bu cikdi

mesela bu dns ║∘🔒 Link gizli — giriş yapın direkt pc ye trojan atıyor. Forum çöp tenekesimi işe yarar yaramaz herşey içine yükleniyor? Azıcık da olsa özen gösterilmesi gerekmez mi?
Alperentoy

mesela bu dns ║∘🔒 Link gizli — giriş yapın direkt pc ye trojan atıyor. Forum çöp tenekesimi işe yarar yaramaz herşey içine yükleniyor? Azıcık da olsa özen gösterilmesi gerekmez mi?

bunu nerden bilebilirim ki? her yan sunucue tiklamiyorum Program yanlari nasil cikartiyorsa öyle veriyorum bi kötü niyetimde yok olmazda suclu bensem ozaman özür dilerim
Sizin dediginiz gibi CÖP paylasmam olur biter bence herkez kendi Bilgisayarini güven de birakmasi lazim. misal vmbox olur yada vmware olur ama neyse benim icin burda Konu kapanmisdir.

iyi Bayramlar herkeze
delphin01

🔒 Link gizli — giriş yapın yenisi varmıdır...

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Alperentoy

OB2 de taraniyor ama VPN engellemisler
Sorry, you have been blocked
You are unable to access 34venita.xyz

Alperentoy

benbube
bunu nerden bilebilirim ki? her yan sunucue tiklamiyorum yazılım yanlari nasil cikartiyorsa öyle veriyorum bi kötü niyetimde yok olmazda suclu bensem ozaman özür dilerim
Sizin dediginiz gibi CÖP paylasmam olur biter bence herkez kendi Bilgisayarini güven de birakmasi lazim. misal vmbox olur yada vmware olur ama neyse benim icin burda Konu kapanmis

guldurmeyin bir linke tiklamakla kimse trojan falan atamaz siz sayfaya girer icerde bazi datalari acarsaniz o zaman olur veya piyasaya verilen tarama komut dosyalariyla ile olur bu isler :)
serkan06

benbube
bunu nerden bilebilirim ki? her yan sunucue tiklamiyorum yazılım yanlari nasil cikartiyorsa öyle veriyorum bi kötü niyetimde yok olmazda suclu bensem ozaman özür dilerim
Sizin dediginiz gibi CÖP paylasmam olur biter bence herkez kendi Bilgisayarini güven de birakmasi lazim. misal vmbox olur yada vmware olur ama neyse benim icin burda Konu kapanmis

guldurmeyin bir linke tiklamakla kimse trojan falan atamaz siz sayfaya girer icerde bazi datalari acarsaniz o zaman olur veya piyasaya verilen tarama komut dosyalariyla ile olur bu isler :)

ben bosverdim benim icin Konu kapanmistir tskler

ayrica Trojan yok DNS tiklayinca neyse
delphin01

vpn siz olanı varmıdır...

defalarca sorulan portal
azicik arama yapmayi yada urlscande sorulamayi ögrenseniz?
IP Address e tikla sonucu gör 🔒 Link gizli — giriş yapın
benbube

Sizin dediginiz gibi CÖP paylasmam olur biter bence herkez kendi Bilgisayarini güven de birakmasi lazim. misal vmbox olur yada vmware olur ama neyse benim icin burda Konu kapanmisdir.

iyi Bayramlar herkeze

Paylaşım ve gayretlerini takdir ediyorum. Biraz daha derli toplu kontrolden geçirilmiş olsa çok daha güzel olur. Kendin de farketmişsin denemediğini. Forumda hekes senin gibi büyük usta değil çok amatörler de var onların pclerine güvenliklerine zarar vermemek lazım. Bende programlar var haber veriyor. Herkes de seviyenin aynı olmasını beklememek lazım. En düşük seviyeye göre paylaşım yapabilmek lazım.

Ayrıca test için kullandığın manzera programı zaten kendi proxysi üzerinden tarayıp yedekliyor, keza Canlı TV Stream Checker de aynı şekilde "istanbul ttnet statik ipli" kendi proxysini kullanıyor yani yedekliyor.
Bizler configlere hakim değilsek sadece birilerine işçilik yapıyoruz demektir. Burada paylaşmadıklarımızı bile önce onlarla "kullandığımız programları yazanlar" paylaşmış oluyoruz.

Acihaz koduım farkındalık oluşturmak, haklı eleştiri, uyarı, başarıya giden yoldaki engellerin kaldırılmasından başka birşey değildir.

benbube

ben bosverdim benim icin Konu kapanmistir tskler

ayrica Trojan yok DNS tiklayinca neyse

Sana afiyet olsun bulaşmış artık sistemin onu kabullenmiş. O dnsteki sunucu sana normal davranır ama arka planda neler olur kısmetine... Bende tarayıcıda kasperky barajını aşamıyor. SFVIP ile dnsi çalıştırdığımda da bulaştan dolayı playerı da otomatikman sildi. Derdim kıymetli üyelerimizdi. Bence zaman zaman internet trafiğini izlemende büyük fayda sağlamış olursun.

serkan06

benbube

Yeni bazı sunuculer artık direk çakıyor usta fransız bir kaç sunucule başladı bu işler şimdi bizimkilere de sıçradı. Bir ara paspas da atıyordu hemde biosa saldıran.... Umarım üyelerimize denk gelmez.
🔒 Link gizli — giriş yapın

Is there a new address, please?
Alperentoy

Paylaşım ve gayretlerini takdir ediyorum. Biraz daha derli toplu kontrolden geçirilmiş olsa çok daha güzel olur. Kendin de farketmişsin denemediğini. Forumda hekes senin gibi büyük usta değil çok amatörler de var onların pclerine güvenliklerine zarar veremek lazım. Bende programlar var haber veriyor. Herkes de seviyenin aynı olmasını beklememek lazım. En düşük seviyeye göre paylaşım yapabilmek lazım.

Ayrıca test kullandığın manzera yazılımı zaten kendi proxysi üzerinden tarayıp yedekliyor, keza Canlı TV Stream Checker de aynı şekilde "istanbul ttnet statik ipli" kendi proxysini kullanıyor yani yedekliyor.
Bizler configlere hakim değilsek sadece birilerine işçilik yapıyoruz demektir. Burada paylaşmadıklarımızı bile önce onlarla "kullandığımız programları yazanlar" paylaşmış oluyoruz.

Acihaz koduım farkındalık oluşturmak, haklı eleştiri, uyarı, başarıya giden yoldaki engellerin kaldırılmasından başka birşey dğildir.

Sana afiyet olsun bulaşmış artık sistemin onu kabullenmiş. O dnsteki sunucu sana normal davranır ama arka planda neler olur kısmetine... Bende tarayıcıda kasperky barajını aşamıyor. SFVIP ile dnsi çalıştırdığımda da bulaştan dolayı playerı da otomatikman sildi. Derdim kıymetli üyelerimizdi. Bence zaman zaman internet trafiğini izlemende büyük fayda sağlamış olursun.

Yeni bazı sunuculer artık direk çakıyor usta fransız bir kaç sunucule başladı bu işler şimdi bizimkilere de sıçradı. Bir ara paspas da atıyordu hemde biosa saldıran.... Umarım üyelerimize denk gelmez.

bende hcibir sunucude birsey bulasmadi.sadece antivirler bazi portallarin adresini tiklayinca yanlis algiliyor
birsey bulassada EXPLOIT programlardan bulasir.icinde BACKDOOR var ama millet basite alismis exploit cekiyor
TROJAN DNSe SON VERMEK ISTIYORUM 3 Usta ile herseyi denedik Linux dan tut Debugger kadar
DNS vermekle Trojan gelmiyor

bu bizim SONUCUMUZ yani Browser ya DNS yazmak ile Trojan yüklemiyor 3 Kisi denedik 3 Kisiyede Trojan gelmedi Antivirus bile seslenmedi. Debugger ve Process ile Monitoring yaptik sonuc ayni

🔒 Link gizli — giriş yapın dedigi de söyle dogru belirli Link veya Komut verilirse ozaman anca.

Tskler
Cevap yazmak için giriş yapın.