iyi akşamlar arkadaşlar bu sunucuin yanını bilen arkadaşlardan ricamdır şimdiden teşekkürler 🔒 Link gizli — giriş yapın
defalarca sorulan portal
azicik arama yapmayi yada urlscande sorulamayi ögrenseniz?
IP Address e tikla sonucu gör 🔒 Link gizli — giriş yapın
url scan da nasıl bulunuyormus bi anlatıver hele.hayır bilinen bi site ben de kullanıyorum sadece normal ıp veriyor.adam sende vpnsiz girileni soruyor
url scan da nasıl bulunuyormus bi anlatıver hele.hayır bilinen bi site ben de kullanıyorum sadece normal ıp veriyor.adam sende vpnsiz girileni soruyor
Url ➤ 🔒 Link gizli — giriş yapın
Ana Url ➤ 🔒 Link gizli — giriş yapın
Bunların vpn siz dns si mevcutmu arkadaşlar??
TROJAN DNSe SON VERMEK ISTIYORUM 3 Usta ile herseyi denedik Linux dan tut Debugger kadar
DNS vermekle Trojan gelmiyor
bu bizim SONUCUMUZ yani Browser ya DNS yazmak ile Trojan yüklemiyor 3 Kisi denedik 3 Kisiyede Trojan gelmedi Antivirus bile seslenmedi. Debugger ve Process ile Monitoring yaptik sonuc ayni
🔒 Link gizli — giriş yapın dedigi de söyle dogru belirli Link veya Komut verilirse ozaman anca.
Tskler
🔒 Link gizli — giriş yapın Yann
🔒 Link gizli — giriş yapın
arkadaşlar bunun yan sunucui veya yenisi varmı teşekkürler
🔒 Link gizli — giriş yapın YARDIMCI OLURMUSUNUZ YENİ sunucu adresiİ İÇİN
arestv yani ise. burada yol se zon,ti tan,zirve ye cikiyor 89.45.13.184 resolves to server.nexonhost.com
:D
cihaz kodu,oynatma listesi var sanirim player seciyor artik
zirt virt adres degistir bu.RAW kanallari calismaz hic yada sorunlu.piyasada tek 1 tane RAWlari calisan TR portali var
🔒 Link gizli — giriş yapın
rıca etsem bi bakarmısınız
🔒 Link gizli — giriş yapın zahmet bakarmısınız
arkadaşlar merhaba
🔒 Link gizli — giriş yapın yeni sunucu adresiine bakarsanız sevinirim teşekkür ederim.
🔒 Link gizli — giriş yapın YARDIMCI OLURMUSUNUZ YENİ sunucu adresiİ İÇİN
Zırt pırt netten yayılan dnsler değişir. Nete düşmeyenler değişmez. Bu sunucude son iki yıldır bir kaç kez değiştirdiğimi hatırlıyorum, onun da yarısı test için değişmiştir. sunuculerin en iyilerden biri bile böyleyken diğerlerini siz düşünün. Aslında son dönemlerde forumda çalışmayan yan dnsler önce açıktan, uyarıyla gizlenerek verilmeye başlandı. Acihaz koduından sapma oldu, acemi üyeler için tehlike oluşmaya başladı. Çalışanın yanında al bunlarıda kurcala misali ama çalışan sunucu dnsi değilki kurcalansın, reserve dns ardında ne olduğunu acihaz koduını anca sahibi biliyor. Paylaşılanların içlerinden biri bile zararlı olsa tepki koymak gerekmez mi? Soran çalışan yanını soruyor, çalışmayanı da yanına eklemek ne amaçla?
Bizim forum sunucui bundan çok daha iyi performans sunuyor.
Size sunulan ürün bedavaysa aslında orada ürün siz oluyorsunuz demektir.
Alta üste yazmışsın alt satıra bakarsın artık.
Elinde çalışan hesap varsa paylaşalım. Ama önce hesapları denemek lazım, boş yere dnse yazık olmasn. pm atabilirsin.
Bu sayfada yukarıda resimli mesajımda ortadaki resimde aynı sunucu çalışan yanı işlendi yararlanabilirsin Anlık test edildi.