UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 906,333 görüntü
iyi akşamlar arkadaşlar bu sunucuin yanını bilen arkadaşlardan ricamdır şimdiden teşekkürler 🔒 Link gizli — giriş yapın
Url ➤ 🔒 Link gizli — giriş yapın
Ana Url ➤ 🔒 Link gizli — giriş yapın

Bunların vpn siz dns si mevcutmu arkadaşlar??
k@millortekl

defalarca sorulan portal
azicik arama yapmayi yada urlscande sorulamayi ögrenseniz?
IP Address e tikla sonucu gör 🔒 Link gizli — giriş yapın

url scan da nasıl bulunuyormus bi anlatıver hele.hayır bilinen bi site ben de kullanıyorum sadece normal ıp veriyor.adam sende vpnsiz girileni soruyor
kemaletikan

url scan da nasıl bulunuyormus bi anlatıver hele.hayır bilinen bi site ben de kullanıyorum sadece normal ıp veriyor.adam sende vpnsiz girileni soruyor
kemaletikan

simdi isi gücü birakip tek tek vpnsiz acilanami bakayim?
orada ip adrese tiklarsan yanlarini görürsün
cloudflare vb.. korumali ise yanlari göremezsin
cemalkan

Url ➤ 🔒 Link gizli — giriş yapın
Ana Url ➤ 🔒 Link gizli — giriş yapın

Bunların vpn siz dns si mevcutmu arkadaşlar??

ve ra, kingo forumda soramazsin.forum sahibinden satin alabilirsin
benbube

TROJAN DNSe SON VERMEK ISTIYORUM 3 Usta ile herseyi denedik Linux dan tut Debugger kadar
DNS vermekle Trojan gelmiyor

bu bizim SONUCUMUZ yani Browser ya DNS yazmak ile Trojan yüklemiyor 3 Kisi denedik 3 Kisiyede Trojan gelmedi Antivirus bile seslenmedi. Debugger ve Process ile Monitoring yaptik sonuc ayni

🔒 Link gizli — giriş yapın dedigi de söyle dogru belirli Link veya Komut verilirse ozaman anca.

Tskler

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Alperentoy

arestv yani ise. burada yol se zon,ti tan,zirve ye cikiyor 89.45.13.184 resolves to server.nexonhost.com
:D
cihaz kodu,oynatma listesi var sanirim player seciyor artik
zirt virt adres degistir bu.RAW kanallari calismaz hic yada sorunlu.piyasada tek 1 tane RAWlari calisan TR portali var
berkcn

🔒 Link gizli — giriş yapın Yann

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒 Link gizli — giriş yapın

arkadaşlar bunun yan sunucui veya yenisi varmı teşekkürler
hasen

arkadaşlar bunun yan sunucui veya yenisi varmı teşekkürler

arkadaşlar merhaba
🔒 Link gizli — giriş yapın yeni sunucu adresiine bakarsanız sevinirim teşekkür ederim.
Ustalarım bunun yan sunucui veya yenisi varmı teşekkürler
Hayallerinresmi

🔒 Link gizli — giriş yapın YARDIMCI OLURMUSUNUZ YENİ sunucu adresiİ İÇİN

t.i.t.a.n. sunucu bu
???
VPN siz TTNet için yeni sunucu varsa şimdiden Teşekkürler
k@millortekl

arestv yani ise. burada yol se zon,ti tan,zirve ye cikiyor 89.45.13.184 resolves to server.nexonhost.com
:D
cihaz kodu,oynatma listesi var sanirim player seciyor artik
zirt virt adres degistir bu.RAW kanallari calismaz hic yada sorunlu.piyasada tek 1 tane RAWlari calisan TR portali var

Zırt pırt netten yayılan dnsler değişir. Nete düşmeyenler değişmez. Bu sunucude son iki yıldır bir kaç kez değiştirdiğimi hatırlıyorum, onun da yarısı test için değişmiştir. sunuculerin en iyilerden biri bile böyleyken diğerlerini siz düşünün. Aslında son dönemlerde çalışmayan yan dnsler forumda, önce açıktan, uyarıyla gizlenerek verilmeye başlandı. Acihaz koduından sapma oldu, acemi üyeler için tehlike oluşmaya başladı. Çalışanın yanında al bunlarıda kurcala misali ama çalışan sunucu dnsi değilki kurcalansın, reserve dns ardında ne olduğunu acihaz koduını anca sahibi biliyor. Paylaşılanların içlerinden biri bile zararlı olsa tepki koymak gerekmez mi? Soran çalışan yanını soruyor, çalışmayanı da yanına eklemek ne amaçla?

Bizim forum sunucui bundan çok daha iyi performans sunuyor.
Size sunulan ürün bedavaysa aslında orada ürün siz oluyorsunuz demektir.

savcılılı

rıca etsem bi bakarmısınız

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

asderfor

🔒 Link gizli — giriş yapın zahmet bakarmısınız

Alta üste yazmışsın alt satıra bakarsın artık.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

liberta82

arkadaşlar merhaba
🔒 Link gizli — giriş yapın yeni sunucu adresiine bakarsanız sevinirim teşekkür ederim.

Elinde çalışan hesap varsa paylaşalım. Ama önce hesapları denemek lazım, boş yere dnse yazık olmasn. pm atabilirsin.

Hayallerinresmi

🔒 Link gizli — giriş yapın YARDIMCI OLURMUSUNUZ YENİ sunucu adresiİ İÇİN

Bu sayfada yukarıda resimli mesajımda ortadaki resimde aynı sunucu çalışan yanı işlendi yararlanabilirsin Anlık test edildi.
Alperentoy

Zırt pırt netten yayılan dnsler değişir. Nete düşmeyenler değişmez. Bu sunucude son iki yıldır bir kaç kez değiştirdiğimi hatırlıyorum, onun da yarısı test için değişmiştir. sunuculerin en iyilerden biri bile böyleyken diğerlerini siz düşünün. Aslında son dönemlerde forumda çalışmayan yan dnsler önce açıktan, uyarıyla gizlenerek verilmeye başlandı. Acihaz koduından sapma oldu, acemi üyeler için tehlike oluşmaya başladı. Çalışanın yanında al bunlarıda kurcala misali ama çalışan sunucu dnsi değilki kurcalansın, reserve dns ardında ne olduğunu acihaz koduını anca sahibi biliyor. Paylaşılanların içlerinden biri bile zararlı olsa tepki koymak gerekmez mi? Soran çalışan yanını soruyor, çalışmayanı da yanına eklemek ne amaçla?

Bizim forum sunucui bundan çok daha iyi performans sunuyor.
Size sunulan ürün bedavaysa aslında orada ürün siz oluyorsunuz demektir.

Alta üste yazmışsın alt satıra bakarsın artık.

Elinde çalışan hesap varsa paylaşalım. Ama önce hesapları denemek lazım, boş yere dnse yazık olmasn. pm atabilirsin.

Bu sayfada yukarıda resimli mesajımda ortadaki resimde aynı sunucu çalışan yanı işlendi yararlanabilirsin Anlık test edildi.

Alperentoy Bey " Bu sayfada yukarıda resimli mesajımda ortadaki resimde aynı sunucu çalışan yanı işlendi yararlanabilirsin Anlık test edildi." diye belirttiğin resmi göremedim.
Cevap yazmak için giriş yapın.