UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 906,069 görüntü
🔒 Link gizli — giriş yapın
Yenisi varmıdır şimdiden teşekkürler
apkev99

Yenisi varmıdır şimdiden teşekkürler

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

sanix330

üstdeki SL Canlı TV be
100lerce yan adresi var

Teşekkürler
🔒 Link gizli — giriş yapın yan
Bu iki sunucue neden kimse cevap yazmadı herkes görmezden geliyo galiba
zirvesunucueu adresi için yeni adreslerini gireceğim fakat bunun çalışan bir linkini bulmam mümkün mü acaba
🔒 Link gizli — giriş yapın yeni adresini bakabilirmisiniz tesekkürler
sanix330

Bizim,zirve,sezon tara tara patlatin her yer oynatma listesi dolu.ilerde iyi korumaya gecmezse hic sasmayin!

sanix listeyi ıp listeden görüyorum arkadaş sizden yardım istiyorum bunlardan biri diyorsun anladıgım kadarıya
böyle yardım olmuyor size sormanın anlamı kalmıyo
ltf ustalar yardım
tşk
🔒 Link gizli — giriş yapın yeni adresine oldu. emeğinize sağlık.
asolu

selam arkadaşlar şu serverin yenisini burada vermek istemiyorsanız özelden atarmısınız şimdiden tşkler

Arkadaşlar şuna bir yardım yenisini arıyorum aylardır
aytober66

sanix listeyi ıp listeden görüyorum arkadaş sizden yardım istiyorum bunlardan biri diyorsun anladıgım kadarıya
böyle yardım olmuyor size sormanın anlamı kalmıyo
ltf ustalar yardım
Teşekkür ederim

aytober sen günde kaç tane dns soruyorsun herkes senin tararken ban yediğin dns leri bulmak zorundamı anlamıyorum seni bence lütfen kendini sorgula önce sonra yardımcı olan arkadaşlara sitem et tavsiyem sana ayrıca sorduğun sunucu titan bence sinana sor titan konusunu hatta sende biliyırsun
sanix330

bir yigin yani var Mantar sunucu! kendin dene

teşekkürler
berkcn

🔒 Link gizli — giriş yapın yan
Bu iki sunucue neden kimse cevap yazmadı herkes görmezden geliyo galiba

acik
benbube

acik

🔒 Link gizli — giriş yapın >> 🔒 Link gizli — giriş yapın
oran verdiği alakasız dns 🔒 Link gizli — giriş yapın bunu kullan vpnle calıştığını unutma bu sunucuin derman usta ben ugrasmıyorum artık titan sunucule başkasına sorsunlar
Derman20

aytober sen günde kaç tane dns soruyorsun herkes senin tararken ban yediğin dns leri bulmak zorundamı anlamıyorum seni bence lütfen kendini sorgula önce sonra yardımcı olan arkadaşlara sitem et tavsiyem sana ayrıca sorduğun sunucu Bizim bence sinana sor Bizim konusunu hatta sende biliyırsun

derman ben kaçtane dns soracagım diye bir kural yok sitenin acihaz koduı bizlere yardımcı olmaktır ben taratıyorsam
kendi homimdir sizlerden yardım alarak yaptgım bir uğraştır banlana bilirim bende sizden yeni adreslerini sordum yıllardır yardım ediyorsunuz
hurzati ustam her zaman cevap verdi bir gün olumsuz cevap ve eleştiride bulunmadı sizlerdende eleştirlerinizi olumlu yapmanz
berkcn ilk sorduğun da vera kimse yardımcı olmaz o sunucue bende yardmcı olmuyorum iyi günler
soyle de bir olay var aytober adam sana calışan bir dünya dns vermiş iclerinden birini sec kullan adama demediğini bırakmadın farklı dns verse soyle haklısın adam calışan dnsleri vermiş
aytober66

derman ben kaçtane dns soracagım diye bir kural yok sitenin acihaz koduı bizlere yardımcı olmaktır ben taratıyorsam
kendi homimdir sizlerden yardım alarak yaptgım bir uğraştır banlana bilirim bende sizden yeni adreslerini sordum yıllardır yardım ediyorsunuz
hurzati ustam her zaman cevap verdi bir gün olumsuz cevap ve eleştiride bulunmadı sizlerdende eleştirlerinizi olumlu yapmanz

bu konu üzerine okadar konuştuk birde gelip bizimi eleştiriyorsun bence sen önce yazdığına bak okadar taramayı biliyorsan taradığında ban yiyeceğinide anlarsın umarım ama burda her banlanan yeni yan isterse yakında tarayacak sunucude bulamazsın sende bunu anla
Cevap yazmak için giriş yapın.