UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 905,731 görüntü
mimozalar7

hayır..bu dnslardan gelmedır...
eskısı.🔒 Link gizli — giriş yapın girişi 🔒 Link gizli — giriş yapın
eskısı 🔒 Link gizli — giriş yapın

Tmm titann sunucu bu yan sunucule açık bende kullaniyorum
Derman20 usta;yanlar için kullandığım 🔒 Link gizli — giriş yapın bu site özelliğini yitirdi.Bununda yanı için yardımcı olursanız sevinirim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Kolay gelsin.
berkcn

Tmm titann sunucu bu yan sunucule açık bende kullaniyorum

Arkadaşım hangisi ile izliyorsun ve vpn'lemi izliyorsun...
ercan11

Arkadaşım hangisi ile izliyorsun ve vpn'lemi izliyorsun...

VPN siz tr de şuan sadece bı sunucu açık
tarayan arkadaşlar yeni dnsları paylaşılırmı? teşekkürler şimdıden....emegınıze saglık
mimozalar7 aradığın bu dns senin sunucu titana satıldı senin sunucu gladıonun dnssi 🔒 Link gizli — giriş yapın
denedin mi oran ben denedim senin verdiğin dns ile vpn ile inmiyor benim verdiğim dns vpn ile aktif iyi günler
mimozalar7

byturan usta onun aradığı gladıo eski hesap var büyük ihtimalle bende dnssini yazdım
öncekı dns şuan calışmıyor...
🔒 Link gizli — giriş yapın
sonrakı dns
🔒 Link gizli — giriş yapın hıç calışmadı tons güncelleme dns larınıtarayan arkadaşlar atabılırmı?
sinan87

denedin mi oran ben denedim senin verdiğin dns ile vpn ile inmiyor benim verdiğim dns vpn ile aktif iyi günler

Birader sen yanlış adres verdiğimi söylüyorsun vpn ile inmiş inmemiş beni ilgilendirmez
mimozalar7

öncekı dns şuan calışmıyor...
sonrakı dns
🔒 Link gizli — giriş yapın hıç calışmadı tons güncelleme dns larınıtarayan arkadaşlar atabılırmı?

bunlar aktif kardeşim,tons değil bunlar
mimozalar7

evet tıtanmış soory dosyasını acınca fark ettım.varsa tıtan dnsları alabilirmiyim tşkler
Akantarik

Aktif

Kapalı bendeki oynatma listesi lar aktifi lazim
mimozalar7

50 yakın sunucu mı patlar...demekkı farklı 1 dns da acık

Sizdeki hesapların çalışmamasının sebebi
Bu sunucu ilk olarak tvwerk sunucudi sonra sunucu değişimi oldu Tıtan sunucue geçtiler. Sizdeki hesapların hepsi Tvwerk sunucue ait olduğu için bu dnslerde hiç bi hesap çalışmaz. Tıtan sunucue ait hesaplar bulmanız gerekiyor. Sizdeki hesaplar muhtemelen Tvwerk sunucue ait ve çalışmazlar.
rıca etsem bi bakarmısınız
Cevap yazmak için giriş yapın.