UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 906,125 görüntü
Alperentoy

username
"duyuru*"

password
"duyuru*"

auth
1

status
"Active"

exp_date
null

is_trial
"0"

active_cons
"0"

created_at
"1652449818"

max_connections
"250"

allowed_output_formats

0
"oynatma listesi"

1
"ts"

2
"rtmp"

server_info

url
"main2.ufcfan.org"

port
"25461"

server_protocol
"http"

rtmp_port
"25462"

timezone
"Europe/Istanbul"

timestamp_now
1707492306

time_now
"2024-02-09 18:25:06"

aktif bağlantı neden "0" 'a düştü acaba? Artık kullanmakta olanlar da kullanamayacaktır demektir.
Hediyem olsundan çok buda izlenmesin artık olmuş. Çünkü link uygun player olmadan açılmazdı, zaten user agent ile korunuyordu.

dns calıştı sonra gıttı ustam o kadar sunucuı test edecektım=)
ustababa

🔒 Link gizli — giriş yapın yenisi nedir

aktif
mimozalar7

evet yenı fark ettım gıtmış yenısı bu 1 kac gırışınden 1
🔒 Link gizli — giriş yapın

almanya vpn aktif

bununda deneyiniz
benbube

Bende 50 kişi giriş vardı ve bende açıkdi. ondan sonra ne olursa benim elimde değil . Ne varsa hit dosyasında sizlerle paylaşıyorum.

bosver simdiye kadar kac tane hit pert oldu sunucucilerde surekli kontrol ediyorlar linkde baglanti sayisi cogaldimi hemen onlem aliyorlar kapatiyorlar bunlar gayet normal bir durum :)
benbube

Bende 50 kişi giriş vardı ve bende açıkdi. ondan sonra ne olursa benim elimde değil . Ne varsa hit dosyasında sizlerle paylaşıyorum.

Sende çalışmayan bir hesabı paylaşırken hediye demene takılmıştım sadece. Yoksa sunucuin combosu işi bilenlerin yedeğine çoktan düştü, bir parçasını ortalığa bu nedenle salıyorlar. Çoklu hesap da sunucu sahibine nanik yapma anlamına geliyor.

Bu forumu sunucuciler sıkı takip ediyor, zararı da önce onlar görüyor. Önlem almaları çok normal. Ne demiş atalarımız; Söz gümüş ise sükut altındır.
mimozalar7

dns calıştı sonra gıttı ustam o kadar sunucuı test edecektım=)

Savunmaya geçmesi anormal değil mi?
serkan06

bosver simdiye kadar kac tane hit pert oldu sunucucilerde surekli kontrol ediyorlar linkde baglanti sayisi cogaldimi hemen onlem aliyorlar kapatiyorlar bunlar gayet normal bir durum :)

Ustamıza sunuculer feda olsun. sunucuci arkadaş da abartmış, hesap zaten o haliyle çalışmıyor, ne diye reaksiyon gösteriyorsun...
Alperentoy sende cok akresifsin yav :):D benim yazmamin nedeni ne biliyormusun kimseyi zan altinda birakmak degil su an forumda bir cok uye var coguda acemi cok forumda bilmiyorlar forumda verilen bağlantıları izleyen cok uye var cogunun satin alma imkanida yok gittigi kadar. bu arkadas paylasim yapiyor paylasim yapanlari urkutmeyelim babinda yazdim umarim anlamissindir yoksa kimseye tas atmak degil.sen niye paylasim yapmiyorsun diyebilin ben zamaninda cok yaptim paylasimi artik prensip karari aldim paylasim yapmama karari aldim birakalimda yapanlar yapsin paylasimini
benbube

almanya vpn aktif

bununda deneyiniz

evet buda calıştırdı altenatıfler 2 oldu =)
Alperentoy

Sende çalışmayan bir hesabı paylaşırken hediye demene takılmıştım sadece. Yoksa sunucuin combosu işi bilenlerin yedeğine çoktan düştü, bir parçasını ortalığa bu nedenle salıyorlar. Çoklu hesap da sunucu sahibine nanik yapma anlamına geliyor.

Bu forumu sunucuciler sıkı takip ediyor, zararı da önce onlar görüyor. Önlem almaları çok normal. Ne demiş atalarımız; Söz gümüş ise sükut altındır.

Savunmaya geçmesi anormal değil mi?

Ustamıza sunuculer feda olsun. sunucuci arkadaş da abartmış, hesap zaten o haliyle çalışmıyor, ne diye reaksiyon gösteriyorsun...

hocam 1 sunucu yokkı bende 70 sunucu vardı dns degışmeden önce... dns degıştırıp test edıp ıhtıyacı olanlara parası olmayanlara paylaşacaktım burda degıl facebookumda bende hepsı resmı var parası olmayan ınsanlarıda düşünmek gerek...herşey cıkar degıldır...acihaz kodu paylaşalımkı hayat güzelleşsın herkesın yüzünde 1 gülümseme dünyaya bedeldır ıyı geceler sıktımsa...tatlı rüyalar...herkese teşekkürler...
tekin121

ekl.touch78.xyz

Çok teşekkürler ben sunucu değişikliği kısmına bakmayı sayenizde öğrendim. Eyvallah
mimozalar7

hocam 1 sunucu yokkı bende 70 sunucu vardı dns degışmeden önce... dns degıştırıp test edıp ıhtıyacı olanlara parası olmayanlara paylaşacaktım burda degıl facebookumda bende hepsı resmı var parası olmayan ınsanlarıda düşünmek gerek...herşey cıkar degıldır...acihaz kodu paylaşalımkı hayat güzelleşsın herkesın yüzünde 1 gülümseme dünyaya bedeldır ıyı geceler sıktımsa...tatlı rüyalar...herkese teşekkürler...

Neyse sunucu sahibi serbest bıraktı 250 lik de yine kaldığı yerden çalışmaya devam ediyor. Dağıtmaya devam edebilirsin.
🔒 Link gizli — giriş yapın bu adresin yenisi varmıdır? Taratıyorum aktif görünüyor ama açmıyor. Teşekkür ederim.
theLeGeND44

🔒 Link gizli — giriş yapın bu adresin yenisi varmıdır? Taratıyorum aktif görünüyor ama açmıyor. Teşekkür ederim.

Şimdi forumu okudum da, sanırım Ctr011 yenisi bu ve vpn ile aktif. Tr de olduğumdan çalıştıramadım. Telekom alt yapısında açamadım. Teşekkürler.
theLeGeND44

Şimdi forumu okudum da, sanırım Ctr011 yenisi bu ve vpn ile aktif. Tr de olduğumdan çalıştıramadım. Telekom alt yapısında açamadım. Teşekkürler.

Düzeltme: CTR0811 adresinin yenisi imiş ve VPN ile aktif sanırım. Telekom altyapısı ile açamıyorum..Teşekkürler.
Merhabalar bişey danışmak istiyorum size tarama yapıyorum cihaz kodu olarak ama oynatma listesi taraması yapmak istiyorum isim ve şifre olarak olarak taratiliyor(combo yöntemiyle) bende combo yaptım ama mantıklı gelmiyor. deneyeyim dedim olasılık milyarlaca kez olabilir aklım mantığım almadı nasıl denk geliyor isim ve şifre mantığını hala anlatabilecek varmı mantigin cozemedim herkeze iyi hafta sonlari
Ahmet anil

Merhabalar bişey danışmak istiyorum size tarama yapıyorum cihaz kodu olarak ama oynatma listesi taraması yapmak istiyorum isim ve şifre olarak olarak taratiliyor(combo yöntemiyle) bende combo yaptım ama mantıklı gelmiyor. deneyeyim dedim olasılık milyarlaca kez olabilir aklım mantığım almadı nasıl denk geliyor isim ve şifre mantığını hala anlatabilecek varmı mantigin cozemedim herkeze iyi hafta sonlari

yapma combo ile hit bulma çok eskide kaldı.
hurzati

yapma combo ile hit bulma çok eskide kaldı.

Teşekkürler cevabınız icin
Cevap yazmak için giriş yapın.