bir sunucu adre4sini girdiginde
404 Not Found
nginx
yaziyorsa cihaz kodu barindirmaz.tamamen oynatma listesidur!
ok siz oyle bilin binlence cihaz kodu kullanan uyeler ne yapar dusunun benim ne yazdigimi tam okumamissiniz cihaz kodu serveri kaybolmaz dns yi degistirirler anca
nginx olan sunucudede cihaz kodu duser bizzat denemisligim vardir
serkan ustanın dediklerine katılıyorum
Derman20
Ben biliyorum yardım edeyim mi
sanix330
bir sunucu adre4sini girdiginde
404 Not Found
nginx
yaziyorsa cihaz kodu barindirmaz.tamamen oynatma listesidur!
nginx yazıyorsa cihaz kodu olmaz mı :D
:D:D:D:D:D:D
🔒 Link gizli — giriş yapın
yenisi ?
DeyaR
yenisi ?
acik
yenisini bilen var mı?
isobaba33
yenisini bilen var mı?
acik
Selamun Aleykum ustalar bu portallarin yenileri nedir yardim etmek isteyen varmi?
🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
arkadaşlar 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın yenisi nedir acaba
levent01
arkadaşlar 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın yenisi nedir acaba
Evet arkadaşlar. Bunların yenisini ben de arıyor. Alternatifleri varsa paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkür ederim.
🔒 Link gizli — giriş yapın ?????
geyikci
🔒 Link gizli — giriş yapın ?????
Aktif
theLeGeND44
Evet arkadaşlar. Bunların yenisini ben de arıyor. Alternatifleri varsa paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkür ederim.
levent01
theLeGeND44
acik gözüküyor :)
DarthVader
arkadaşlar yenısi varmıdır alternatıflerıde dahıl aynı sunucu... 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
mimozalar7
arkadaşlar yenısi varmıdır alternatıflerıde dahıl aynı sunucu... 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın