Sevgili Alperentoy düşüncenizde bir çok arkadaş için haklı olabilirsiniz ama paylaşmamayı asla düşünmedim. Aksine sakınca olabilir diye de düşündüm. Çünkü bir çok yorumda paylaşılan cihaz kodu'lerin belli bir zaman sonra patladığını okudum. O yüzden paylaşım yapmadım. İnanın elimdeki tüm cihaz kimliğilerini seve seve paylaşırım. Bu konuda asla bencil olmadım ve olmam da. Yarından itibaren de tüm cihaz kimliğilerini paylaşacağım bilginiz olsun. Ve inanın bundan mutluluk duyarım. Tek eksiğim çok istesem de cihaz kodu tarama olayını tam anlamıyla bilmiyorum. Yapmayı da çok isterim. Zaman açısından hiç bir sorunum yok. Eğer bu konuda yardımcı olursanız da çok mutlu olurum.
Ayrıca kullandığınız openbullet 1.2.2 yi hiç kullanmadım. Forumda bulabilir miyim bilmiyorum. Ben oynatma listesi yerine cihaz kimliğilerini tercih ediyorum. Simple TV V0.5.0 güncelini ise sizin yorumundan sonra merak ettim. Onu da forumda bulabilirim umarım. Yardımlarınız ve katkılarınız için ayrıca teşekkür ederim...
Openbullet yayın yeri
🔒 Link gizli — giriş yapın
Simple Tv
🔒 Link gizli — giriş yapın
Bir yerden başlayınca yolun yarısı bitmiş olur. Şansın ise ilk düğmeyi doğru yerden iliklemeye başlıyor olmandır. Programların içinde helpleri var zaten. Youtube üzerinde birçok videoları da var.