UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 906,128 görüntü
polat

Player , yada cihaz kodu hesabınızda bir sorun vardır .

Evet bence de. Ayrıca o anda başka biri de kullanıyor olabilir...
Alperentoy

Aşağıda 🔒 Link gizli — giriş yapın usta vermiş.

Burdakilerden açan var.

Sunucu engel listesini nasıl kaldırabiliriz?
cepken

Sunucu engel listesini nasıl kaldırabiliriz?

Sunucuya reset atıldığında veya admini sunucudaki ban listesini sildiğinde... Bazı sunuculer sık sık bazıları uzun zamanda reset atıyor. Söz konusu sunucu bu konuda aldığı karşı destekle (sunucu ataklarını çok iyi bilenden) sıkı önlem almış durumda.
🔒 Link gizli — giriş yapın
???
Şimdiden TEŞEKKÜRLER
hy33

???
Şimdiden TEŞEKKÜRLER

Bende aktif , aktif olduğu " 🔒 Link gizli — giriş yapın " yazdığından da belli oluyor .
polat

Bende aktif , aktif olduğu " 🔒 Link gizli — giriş yapın " yazdığından da belli oluyor .

Hocam ben Türk Telekom kullanıyorum galiba bu VPN korumalı VPN siz varsa Sevinirim
delphin01

Çalışmadı ustadım vpn ile mi çalışıyor...VPN siz olanı varmıdır...

GIBIRNET ile de aktif.
yenisini bilen varmıdır Acaba?
assiika

🔒 Link gizli — giriş yapın yeni adresi beyler

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

keremm

yenisini bilen varmıdır Acaba?

Aktif :
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

EieN

Şu nefertv de kullanmanız gereken sunucu bayi sunucu adresiinde yazıyor diyor ama hangisi neyse ya bulamıcaz biz bu stb versiyonunu zaten zor bi sunucu yapcak bişey yok

Bu arkadaşa ne desek ikna olmadı, sözümüzün de itibarı kalmadı. Ne yapsak acaba?

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Alperentoy

Aşağıda 🔒 Link gizli — giriş yapın usta vermiş.

Burdakilerden açan var.

Üstad bu sunucude bloklanma olmuyor ancak sunucu taraması yapılamıyor sebebi nedir teşekkürler.
Punkerem

Üstad bu sunucude bloklanma olmuyor ancak sunucu taraması yapılamıyor sebebi nedir teşekkürler.

Birde deneme amaçlı bilgileri girdim dediğiniz gibi uygulamayı antivirüse attı neden böyle ilginç bir sunucu :D
EieN

Şu nefertv de kullanmanız gereken sunucu bayi sunucu adresiinde yazıyor diyor ama hangisi neyse ya bulamıcaz biz bu stb versiyonunu zaten zor bi sunucu yapcak bişey yok

Evet bu sunucu gerçekten ilginç nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama helal olsun sıkı güvenlik yapmışlar galiba zamanın vegasizle vera sı birkaç hafta kullandım gerçekten harika deneyimdi halihazırda 8k tv üzerinde malum kanalın 4k maçları oluyordu 3 büyüklerin hani kıskandıracak cinstendi millet yılların üyesi 4k kutu vermekte sıkıntı yaşıyorlar ama bu sunucude 4k maç oluyordu ha mükemmel değildi premier league bundesliga maçlarını sky sports uhd hdr li izlemek bambaşka zaten 25mbps internet çekiyordu buradaki kanal 10mbps ortalama ancak yinede o klasik çamur görüntüden uzaktı dediğin gibi çokta zorlamamak lazım :D
Punkerem

Ben openbullet 1 ile tarama yaptım hesap düşüyor, yukarıda mesajda en başta da örneği var. Config uyumsuzluğu ve ban olayı başarısızlığa sebep olabilir.

Punkerem

Birde deneme amaçlı bilgileri girdim dediğiniz gibi uygulamayı antivirüse attı neden böyle ilginç bir sunucu :D

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Punkerem

Evet bu sunucu gerçekten ilginç nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama helal olsun sıkı güvenlik yapmışlar galiba zamanın vegasizle vera sı birkaç hafta kullandım gerçekten harika deneyimdi halihazırda 8k tv üzerinde Spor Kanalı kanalın 4k maçları oluyordu 3 büyüklerin hani kıskandıracak cinstendi millet yılların üyesi 4k kutu vermekte sıkıntı yaşıyorlar ama bu sunucude 4k maç oluyordu ha mükemmel değildi premier league bundesliga maçlarını sky sports uhd hdr li izlemek bambaşka zaten 25mbps internet çekiyordu buradaki kanal 10mbps ortalama ancak yinede o klasik çamur görüntüden uzaktı dediğin gibi çokta zorlamamak lazım :D

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Artık bu konu kapasın bölüm de kendi ana konusu üzere devam etsin!
Alperentoy kardes bosuna ugrasma ikna edemessin az once taradim yeniden gayet iyi tarandi hesapda dustu istedikleri kadar onlem alsinlar her sunucu taranir
aynı sunucu grubuna aııtır dnsları.aktıftır..tarama vs atacaklara... 1tane daha vardı dns gıtmıştır...
bu dns gıtmış 🔒 Link gizli — giriş yapın
Cevap yazmak için giriş yapın.