Player , yada cihaz kodu hesabınızda bir sorun vardır .
Evet bence de. Ayrıca o anda başka biri de kullanıyor olabilir...
Player , yada cihaz kodu hesabınızda bir sorun vardır .
Aşağıda 🔒 Link gizli — giriş yapın usta vermiş.
Burdakilerden açan var.
Sunucu engel listesini nasıl kaldırabiliriz?
🔒 Link gizli — giriş yapın
???
Şimdiden TEŞEKKÜRLER
Bende aktif , aktif olduğu " 🔒 Link gizli — giriş yapın " yazdığından da belli oluyor .
Çalışmadı ustadım vpn ile mi çalışıyor...VPN siz olanı varmıdır...
🔒 Link gizli — giriş yapın yeni adresi beyler
🔒 Link gizli — giriş yapın
yenisini bilen varmıdır Acaba?
Şu nefertv de kullanmanız gereken sunucu bayi sunucu adresiinde yazıyor diyor ama hangisi neyse ya bulamıcaz biz bu stb versiyonunu zaten zor bi sunucu yapcak bişey yok
Aşağıda 🔒 Link gizli — giriş yapın usta vermiş.
Burdakilerden açan var.
Üstad bu sunucude bloklanma olmuyor ancak sunucu taraması yapılamıyor sebebi nedir teşekkürler.
Şu nefertv de kullanmanız gereken sunucu bayi sunucu adresiinde yazıyor diyor ama hangisi neyse ya bulamıcaz biz bu stb versiyonunu zaten zor bi sunucu yapcak bişey yok
Üstad bu sunucude bloklanma olmuyor ancak sunucu taraması yapılamıyor sebebi nedir teşekkürler.
Birde deneme amaçlı bilgileri girdim dediğiniz gibi uygulamayı antivirüse attı neden böyle ilginç bir sunucu :D
Evet bu sunucu gerçekten ilginç nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama helal olsun sıkı güvenlik yapmışlar galiba zamanın vegasizle vera sı birkaç hafta kullandım gerçekten harika deneyimdi halihazırda 8k tv üzerinde Spor Kanalı kanalın 4k maçları oluyordu 3 büyüklerin hani kıskandıracak cinstendi millet yılların üyesi 4k kutu vermekte sıkıntı yaşıyorlar ama bu sunucude 4k maç oluyordu ha mükemmel değildi premier league bundesliga maçlarını sky sports uhd hdr li izlemek bambaşka zaten 25mbps internet çekiyordu buradaki kanal 10mbps ortalama ancak yinede o klasik çamur görüntüden uzaktı dediğin gibi çokta zorlamamak lazım :D