🔒 Link gizli — giriş yapın suna bir baksana alperentoy usta vpnsiz hali biliyordum unuttum
bu url de bu sunucue aitmi acaba belki çalışanını bulmak için yardımcı olabilir
🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒 Link gizli — giriş yapın suna bir baksana alperentoy usta vpnsiz hali biliyordum unuttum
Dilediğini çalışanlardan kullan.... Çabuk ban atıyor dikkali ol!
alakası yok uygar33 devlet sırrı sanki vermiyorlar bozoğlu vermişti unuttum
sinan87 Bey GIBIRNET imternet kullanıyorum. Bende açanlarım bazıları diğer internet sağlayıcılarda açmıyor. Onlarda açmayanların bazıları bende açıyor.
Bana özelden bir kullanıcı adı ve şifre gönderebilirsen deneyebilirim.
tamamdır usta sağol ilgilendiği için
alperentoy Bey Doksan Canlı TV Müşteri Kanalı ile ilgili bilgilendirme için teşekkür ederim.
Bu açıklamaya göre ben bu sunucue ait sinan Bey' in verdiği kullanıcı adı ve şifre ile yayınları şu anda GIBIRNET internet sağlayıcı ile izlememem gerekir. Fakat şu anda bu yayınları Windows Canlı TV Player, SFVIP Player ve kendi Web Tv uygulaması üzerinde bilgisayarda izliyorum.
Kendin de yazmışsın doğrusunu. izleyememen değil izlememen gerekir. Devam edersen o hesabın sahibinin duyuruyu ihlal ettiği farkedilince hesabına müdahale edileceği ortaya çıkar. Üztelik zaten dedikleri de olmuş yani hesab hacklenmiş durumda....
Senin ip açık olması senin adına güzel. Olmasada vpn yada proxy ile aşar geçersin. Forumda nasıl kullanılacağı üstelik bu yöntemle tek kişilik hesabın birçok kişi tarafından aynı anda nasıl kullanılacağı anlatılmıştı.
Kendin de yazmışsın doğrusunu. izleyememen değil izlememen gerekir. Devam edersen o hesabın sahibinin duyuruyu ihlal ettiği farkedilince hesabına müdahale edileceği ortaya çıkar. Üztelik zaten dedikleri de olmuş yani hesab hacklenmiş durumda....
Senin ip açık olması senin adına güzel. Olmasada vpn yada proxy ile aşar geçersin. Forumda nasıl kullanılacağı üstelik bu yöntemle tek kişilik hesabın birçok kişi tarafından aynı anda nasıl kullanılacağı anlatılmıştı.
tek kişilik hesabın birçok kişi tarafından aynı anda nasıl kullanılacagı ilgimi cekti forumda aradım bulamadım.bana o konuyu bulma şansın var mı
ttp://x.rprotv.com:25443 yeni url teş edrm
İkinci bir girişi kabul etmiyor usta. Korumalı sanırım
hayırlı bayramlar
mümkünse yeni adresi 🔒 Link gizli — giriş yapın