UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 906,029 görüntü
Bende beğendiğim için istemiyorum hocam piyasada ki çoğu sunucuden user cekmisimdir bunlardan hiç çekemedim o yüzden hırs oldu yoksa elimde titann ve efe sunucude mevcut , bu biraz hırs konusu
sinan87

🔒 Link gizli — giriş yapın buyur nemetrix ben çok beğendiğim bir sunucu değil
aktif dns kolay düşmez bu sunucu koruması sıkı
🔒 Link gizli — giriş yapın sunucu değistimi bilen varmı ustalarım
nemetrix

Bende beğendiğim için istemiyorum hocam piyasada ki çoğu sunucuden user cekmisimdir bunlardan hiç çekemedim o yüzden hırs oldu yoksa elimde Bizim ve efe sunucude mevcut , bu biraz hırs konusu

cihaz kodularin Feed yayınlari da ortada olmadığı için bence gereksiz bir sunucu. 5g sunucu olarak bence çöp. Elimde 5g den bir cok hesap var fakat TV'ye bile kurmadim :)
;)
sinan87

aktif dns kolay düşmez bu sunucu koruması sıkı

Saka yapiyorsun ;) buyur bak

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

King44

Hocam tarama scriptini ve metodu söyleme şansınız varmı merak ettim :)
King44

cihaz kodularin Feed yayınlari da ortada olmadığı için bence gereksiz bir sunucu. 5g sunucu olarak bence çöp. Elimde 5g den bir cok hesap var fakat TV'ye bile kurmadim :)
;)

Ben Tv'de titann sunucu kullanıyorum hocam memnunum feed yayın onlardada var hevc yayında veriyorlar donma kasmada olmuyor o konuda sorunum yok ama bu sunucuin korumasını aşmak içimde bı takındı oldu vallahi
🔒 Link gizli — giriş yapın bana pm atarmisin birsey soracaktim
King44

king sende cok abartmissin 2700 kusur tarama sonucu o sunucuden o kadar hit dusmez buyuk sunuculer de anca o sure icinde taramada hit duser.5 g sunucui cok eski bir sunucudir cok buyuk bir sunucude degildir ,toplam buldugunu yeniden taramissindir.;):D
cepken

Selam arkadaşlar.
🔒 Link gizli — giriş yapın
Bu portal adresinin çalışan yeni bir adresi var mıdır acaba. Teşekkürler.

cepken bu isimle olmaz bazi playerlerde cihaz kodui calistiramasin bu sunucuin baska ismleri var onlarla acabilirsin cok deneme yapama ban yersin
serkan06

king sende cok abartmissin 2700 kusur tarama sonucu o sunucuden o kadar hit dusmez buyuk sunuculer de anca o sure icinde taramada hit duser.5 g sunucui cok eski bir sunucudir cok buyuk bir sunucude degildir ,toplam buldugunu yeniden taramissindir.;):D

serkan 2482 taneye yakin hit vardi 5g den elimde, simdi calisan ise 610 tane var yada yok. Bu resimdeki taramayida 3-5 ay önce mi ne yapmistim ;):D
cepken

Selam arkadaşlar.
Bu portal adresinin çalışan yeni bir adresi var mıdır acaba. Teşekkürler.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

oynatma listesi düşmesi zor cihaz kodu hic taramadım bu sunucui
🔒 Link gizli — giriş yapın yeni adresi varmidir arkadaslar
🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucuin vpn olmadan tr de izleyebileceğim adresi var mıdır, ricam olur
haso26

🔒 Link gizli — giriş yapın yeni adresi varmidir arkadaslar

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Abilerim bunun yeni adresi varmı acaba?

leoni

Abilerim bunun yeni adresi varmı acaba?

aktif
hurzati