UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Günde 5 Gold AI konusu · tam metin ve arşiv

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 905,341 görüntü
geveze77

ustadım o artıık calışmıyor taranmadıgı ıcın bu var... oda taranması gerekır...🔒 Link gizli — giriş yapın

taranıyor.
2 tane buldum ama ban yedim.:p:p
🔒 Link gizli — giriş yapın
Değişeni nedir acaba ?
Kemmix

Değişeni nedir acaba ?

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

geveze77

ustadım o artıık calışmıyor taranmadıgı ıcın bu var... oda taranması gerekır...🔒 Link gizli — giriş yapın

CloudFlare'in koruması ardında olduğundan birkaç Hit bulduktan sonra Http 429 Too many requests .. hatası vermeye başlıyor... Yani bir tür dDos - flood koruması var o sebeple taramalarınız engelleniyor. .. Yoksa adres hurzati 'nin de belirttiği gibi aktif.. Bir süre geçtikten sonra o engelleme kendiliğinden kalkıyor.....
HeartbrokenTR

CloudFlare'in koruması ardında olduğundan birkaç Hit bulduktan sonra Http 429 Too many requests .. hatası vermeye başlıyor... Yani bir tür dDos - flood koruması var o sebeple taramalarınız engelleniyor. .. Yoksa adres hurzati 'nin de belirttiği gibi aktif.. Bir süre geçtikten sonra o engelleme kendiliğinden kalkıyor.....

Sorunu güzel tesbit etmişsin! Lütfen çözümü de ekleyerek devam et... Proxy kullanmak, yada vpn desteği? Bu sunucu epeydir tam korumalı durumda. Sadece klasik yönteme yapabileciği hepsinin ki gibi birşey yok.
yeni adresi nedir arkadaşlar
tşk
alperentoy vpn arti proxsi taramada sorun olmaz biraz naz yaparda yinede taranir.
arkadaslar surekli max fun veya degisik sunuculerin isimlerini veriyorsunuz yuzde 90 i aktif sunuculerin 2-3 den fazla user denerseniz ban yersiniz.calismayan user veya cihaz kodularin cogunlugu aktiftir ama pert gorunur pc veya androide ban yeme olasiliginiz daha coktur birden fazla userlerde ozellikle.dahasi varda cozumsuz sunucu olmaz mutlaka seyredilir bu kadari yeter bence :)
aytober66

yeni adresi nedir arkadaşlar
Teşekkür ederim

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

geveze77

aynı sunucu toplulugu yenı dns sı varmı

Bunların hepsi çalışıyor sorun dns de değil. Bi kaç gündür blue sunucude bi sorun var. Hesapların hiç biri çalışmıyor artık.
cemalkan

Bunların hepsi çalışıyor sorun dns de değil. Bi kaç gündür blue sunucude bi sorun var. Hesapların hiç biri çalışmıyor artık.

calışıyor ama kanal listesinde bir problem var sanırım.

bende 30 hesap var hiç sıkıntı yok 🔒 Link gizli — giriş yapın bu dns fazla bilinmeyen yanı bunu kullanın sıkıntısız çalışıyor bu yanı
Alperentoy

Alperen mrh
sorduğum tek adres ama acıklaman sanki benim sorum degil gibi yoksa benmi
anlamadım kusura bakma
hyperion35

firsttv.org:8080 bu dns hangi sunucue ait bilgisi olan var mı?

user pasınınızın süresı bıtmedıyse 1 deneyınız... hangı sunucu grubuna aıt bılmıyorum ..
bunlarda çalışmıyor varmı yenisi?
🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucude sunucu bitimi mart nisan 2025 gibi kanallar geliyor ama acilmiyor hata veriyor onceden aciyordu 6 7 tane cihaz kimliğii var hepsinde süre var ama ayni sekilde acmiyor neden olabilir.
bunların yanını bilen var mı arkadaşlar
lider

🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucude sunucu bitimi mart nisan 2025 gibi kanallar geliyor ama acilmiyor hata veriyor onceden aciyordu 6 7 tane cihaz kimliğii var hepsinde süre var ama ayni sekilde acmiyor neden olabilir.

port:6464 yap bakalım acılacak mı.
mikailcelik

bunların yanını bilen var mı arkadaşlar

bunu bi bakalım olacak mı.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Cevap yazmak için giriş yapın.