Ustalar öncelikle emeklerinize sağlık. Verilen dns leri hide yada spoyler ile gizleyelim. Sizin için önemsiz şeyler olsa da ortaya soran üyeler için önem arzetmekte. Bağlantıların daha uzun ömürlü olması ve forum kurallarına uyma yönünden de uyum sağlamış oluruz! Yöneticileri de eyleme zorlamamış oluruz...
3.4 Özellikle Dnsler ve Canlı TV bağlantısıler HIDE icinde Paylasilmasi lazim. Aciktan vermek yasaktir.
🔒 Link gizli — giriş yapın
olmadı Üstad çok tşk..
sozcan39
🔒 Link gizli — giriş yapın Yeni URL bulabilir miyiz? Teşekkür ederim.
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
arkadaşlar beğendiğim bir Canlı TV siteyi ücreti ile almak istiyorum ama bulamıyorum varmıdır bunun bir yordamı mesela 🔒 Link gizli — giriş yapın bir türlü bulamıyorum.
Selam arkadaslar bunu yan sunucuini alabilirmiyim mümkün ise 🔒 Link gizli — giriş yapın
bunun aramada forumda bunu buldum fakat onun ilede olmadi
( izlesstvrs.xyz:80 ) varsa yansunucui lütfen tsk.
gocmez
arkadaşlar beğendiğim bir Canlı TV siteyi ücreti ile almak istiyorum ama bulamıyorum varmıdır bunun bir yordamı mesela 🔒 Link gizli — giriş yapın bir türlü bulamıyorum.
🔒 Link gizli — giriş yapın Ustayla iletişime geçip en iyi sunucui alabilirsiniz .
fevzican
Üstad Teşekkür ederim..
fevzican
olmadı Üstad çok Teşekkür ederim..
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
tarama programı olup user pas atacaklara...aynı sunucu grubunu calıştırır.. aktıftır dns ları 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
tarama yapmak ısteyen user pas atmak ısteyenlere....aynı sunucu grubuna aittır pro Canlı TV 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
bunun baska yani varmi? http:/nvyw822.xyz:80
gomak75
tesekkürler
220. sayfadan aralık 2023 tarihli mesajda dermana teşekkür edene teşekkür. Bayram değil, seyran değil bu ne iş? Burayı bu tip mesajlarla kirletmeyin. Beğeni ile gereken yapılmış oluyor zaten....
geveze77
tarama yazılımı olup user pas atacaklara...aynı sunucu grubunu calıştırır.. aktıftır dns ları 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
benbube
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Bunada bakın ustalar
Mrh ustalarım bunun değişeni varsa
çok tşk
deneysim
Bunada bakın ustalar
aktif
aytober66
Mrh ustalarım bunun değişeni varsa
çok Teşekkür ederim
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
VPN siz Türkiye' de Çalışan Adres Rica Edebilirmiyim...
🔒 Link gizli — giriş yapın Portu bilmiyorum. Bunun çalışanını bulabilir miyiz. Teşekkürler.
djadnan68
VPN siz Türkiye' de Çalışan Adres Rica Edebilirmiyim...