UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Günde 5 Gold AI konusu · tam metin ve arşiv

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 905,289 görüntü
sinan87

ne sacma konuşuyon bilo bir garezin mi var anlamıyorum git Canlı TV kalite ye forumdaşa bak görürsün beni hayır milletin ne yaptığı seni ne ilgilendiiriyor ben zaten görürsem elimden geldiğince ysardımcı oluyorum senin gibiler yüzünden kimseye yardım etmiyecem onu istiyorsun

değerli hocam iyi bir insan olduğunu biliyorum..
ama o dediğin forum beş para etmez Canlı TV kalite..insanlara vip üyelik adı altında kandırıyor paralarını çalıyor..
ne uğrarım ..ne paylaşım yaparımm..yol yakınken dön..
sende yardım ediyorsun..
safinaz ustamda..
bak oran ustam artık pas geçmiş..uğramıyor bile..akıllıca hareket..
vatandaşlarımıza yazık günah...aracı olmayın ..
modaratörlük uğruna değmez...
paylaşıma açsalar...hiç birşeyde gözüm yok.
güzel şeyler paylaşacam..nasip kısmet..

en güzel örnek..
sessiz sedasız vatandaşa yardım eden
Derman20 ustam
hurzati ustam..
oran ustam
ve diğer arkadaşlar..
hy33

🔒 Link gizli — giriş yapın
???
Şimdiden Emeğinize Sağlık Teşekkürler

bu olabilir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

bende diyorum bunu seni baglamaz herkes istediği sitede paylaşım yapar böyle şu sessiz sedasız paylaşım yapıyor su böyle paylaşım yapıyor bu seni ilgilendi
rmez bir de forum Canlı TV kalitede paylaşım yapıyor bu da seni ilgilendirmez ben geldim bu siteye gold bölümü hareketlendirdim sen boş yorum yapıp insanların sevkini kırma bi
liyorsan yardımcı ol bilmyorsan sus iyi günler

???
bunların cogu daha önce cevaplandı hy33 eski mesajları kontrol et
sinan87

bunların cogu daha önce cevaplandı hy33 eski mesajları kontrol et

Eyvallah Hocam Teşekkürler
hy33

???

hy33 arkadaşım siz tarama yapıyorsunuz diye biz herzaman sizlere yan sunucumi bulacaz hayırdır istersen tek mesajda tüm sunuculeri yazda sende kurtul bizde kurtulalım
sinan87

bende diyorum bunu seni baglamaz herkes istediği sitede paylaşım yapar böyle şu sessiz sedasız paylaşım yapıyor su böyle paylaşım yapıyor bu seni ilgilendi
rmez bir de forum Canlı TV kalitede paylaşım yapıyor bu da seni ilgilendirmez ben geldim bu siteye gold bölümü hareketlendirdim sen boş yorum yapıp insanların sevkini kırma bi
liyorsan yardımcı ol bilmyorsan sus iyi günler

sinan bu tür konuşmayı ben yaptığımda baya bir tepki görmüştüm hatırlarsan bence bu konulara girme ama bu yazdığımdan rahatsız olursanda burdan beni banlaya bilirsin sende beni iyi tanırsın umarım anladın beni
Derman20

hy33 arkadaşım siz tarama yapıyorsunuz diye biz herzaman sizlere yan sunucumi bulacaz hayırdır istersen tek mesajda tüm sunuculeri yazda sende kurtul bizde kurtulalım

Hocam canınız sağolsun sunucuer değişip duruyor çalışan birşeyi neden sorayım sizlere sadece sayfadan siz ustaların bilgisinden faydalanmak istedim eğer istemezseniz sayfaya bir daha tek kelime yazmam
hy33

Hocam canınız sağolsun sunucuer değişip duruyor çalışan birşeyi neden sorayım sizlere sadece sayfadan siz ustaların bilgisinden faydalanmak istedim eğer istemezseniz sayfaya bir daha tek kelime yazmam

bak kardeşim tamam ama lütfen söylermisin bu sunuculeri izliyormusun sen bir sunucu iki sunucu 3 sunucu anlarımda sen piyasada olan tüm sunuculeri soruyon
hy33

ayrıca birde bu alıngan acıtasyon yokmu deli ediyor beni size yazmayın demedim sadece yazdıklarımı okursan sordum
usta olay sizle alakası yok sadece herseye karışan milletin yardım edip etmemesine karışan kişiye cevap verdim bende sizi çok iyi tanırım derman usta size karşı saygısızlığım olmaz
Derman20

bak kardeşim tamam ama lütfen söylermisin bu sunuculeri izliyormusun sen bir sunucu iki sunucu 3 sunucu anlarımda sen piyasada olan tüm sunuculeri soruyon

Hocam bende hepsi var izlemedigim olmayan birşeyi soramam neyse Hocam emeğinize sağlık saygılar Hayırlı Akşamlar
hy33

Hocam bende hepsi var izlemedigim olmayan birşeyi soramam neyse Hocam emeğinize sağlık saygılar Hayırlı Akşamlar

usta sen o sordugun tüm sunuculeri izliyıorsun doğrumu anladım :D
sinan87

usta olay sizle alakası yok sadece herseye karışan milletin yardım edip etmemesine karışan kişiye cevap verdim bende sizi çok iyi tanırım derman usta size karşı saygısızlığım olmaz

estagfurullah saygısızlık demedim zaten haddime değil ama relax olmak daha iyi bak ben yaşlandıkca relax olmaya başladım :p
o da doğru usta bir sey sorucam 🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucui nasııl kırarım usta hemen ban atıyor
Derman20

usta sen o sordugun tüm sunuculeri izliyıorsun doğrumu anladım :D

Karşında ki insanı bilip bilmeden acıtasyon yapmak değildir sizin bilginize karşılıksız emeğinize olan saygımızdan böyle konuşmak hissettim size sadece sorduk evet izliyorum bu sunucuerin hepsi var sayılır dedim ya emeğinize sağlık saygılar ustalarım
sinan87

o da doğru usta bir sey sorucam 🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucui nasııl kırarım usta hemen ban atıyor

deneyim bakayım olacakmı
hy33

Karşında ki insanı bilip bilmeden acıtasyon yapmak değildir sizin bilginize karşılıksız emeğinize olan saygımızdan böyle konuşmak hissettim size sadece sorduk evet izliyorum bu sunucuerin hepsi var sayılır dedim ya emeğinize sağlık saygılar ustalarım

hy33 bak beni bilen bilir senin şimdiye kadar sorduklarını izleme şansın sıfır bari bu sözleri bana yazma
Derman20

hy33 bak beni bilan bilir senin şimdiye kadar sorduklarını izleme şansın sıfır bari bu sözleri bana yazma

Dediğiniz gibi olsun hocam
Cevap yazmak için giriş yapın.