UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel )

👤 Karizma 💬 1377 cevap 👁 68,139 görüntü
kaankaya3545

Bu nasıl bi mantıktır? Kendi ihtiyacın olunca buradan açıktan istiyorsun,ihtiyacını başka bi yerden temin edince burada ihtiyacı olan birine açıktan atmıyım çabuk patlar özelden veriyim diyorsun..Bi de modeeratör olacaksın...Herkes patlar diye birbirine özelden vericekse buranın ne anlamı var?

İhityacı olan herkes için ben veriyim

🔒 Link gizli — giriş yapın in çalışanı

🔒 Link gizli — giriş yapın

Teşekkürler usta.
mehmet02

Allah'ına kurban.Kendisi için isteyipte başkasına vermeyen bencillere bi zahmet kimse vermesin.Sag olasin

ben bu siteden değil başka sitede özelden buldum boş yapmayın herkesin görüşüdür niye zorunuza gidiyor
sinan87

ben bu siteden değil başka sitede özelden buldum boş yapmayın herkesin görüşüdür niye zorunuza gidiyor

Boş yapan sensin işine bak ben bu siteden kaankaya Usta'dan buldum.Başka siteden bulduysan bu sitede işin ne
bein iki sitede sordum iki sitede modum diğer sorduğum sitede özelden attılar size ne oluyor beş mesajın var bu siteye yıllarca hizmetr etmiş insana bencil diyorsun sizin gibiler yüzünden paylaşımı bıraktım artık modluğu da bırakıcam sizin gibilerle uğraşmak istemiyom
kaankaya3545

Bu nasıl bi mantıktır? Kendi ihtiyacın olunca buradan açıktan istiyorsun,ihtiyacını başka bi yerden temin edince burada ihtiyacı olan birine açıktan atmıyım çabuk patlar özelden veriyim diyorsun..Bi de modeeratör olacaksın...Herkes patlar diye birbirine özelden vericekse buranın ne anlamı var?

İhityacı olan herkes için ben veriyim

🔒 Link gizli — giriş yapın in çalışanı

haklısın
teşekkürler
modluktan ayrılıcam siteye hiçbir katkısı olmamış isimler bana hesap soruyor gerçekten bunu haketmiyom site sizin olsun iyi günler
sinan87

valla usta herkesin görüşü bana da biri özelden attı açıktan bulmadım o yüzden özelden atsın dedim sizin attığınız da çalışmıyor bunu daha önce de tartışılmıştı ben bazı sunuculeri özelden yooluyom herkesin görüşüne saygılıyım

Bilerek yanıltıcı konuşuyorsun hala,benim verdiğim çalışıyor elinde hesabı olanlar deneyebilir,

İkincisi,buradaki sorun evet daha önce de tartışıldı senin özelden birilerinden alıp vererek sorununu çözmen değil,özelden istediğinizi yapın,kendin açıktan istiyip sorununu farklı yollardan çözüp buraya "paylaşamam çabuk patlar" şeklinde yazman,,Kimse buraya cevap vermek ,birilerine yardımcı olmak zorunda değil,paylaşım yapmak zorunda da değil;sorun paylaşmaman da değil,paylaşmayacağını buraya yazman,al kullan buraya niye paylaşmayacağını yazıyorsun? burası "paylaşım" yeri,bilmem anlatabildim mi..

Ayrıca raad ol,,istedikleri kadar patlatsınlar,aktif olduğu sürece çalışanları bulunur burda acihaz koduına uygun olarak herkesle paylaşılır..
birincisi benim verdiğim hesap çalışıyor senin verdiğin türk telekomda aktif değil ikincisi goodtv aylardır bulamıyoz herkes açıktan atmıştı demekki patlayınca kolay bulunmuyor böyle beni sitenin içinde rencide etmeye hakkın yok korkma bu site sana kalacak polat ustaya yazdım cevap verirse modluktan ayrılıp siteden ayrılıcam sitede açıktan istediğiniz gibi paylaşırsın
🔒 Link gizli — giriş yapın al bakalım kiminki çalışıyor kaç gün gidecek bu dns
sinan87

🔒 Link gizli — giriş yapın al bakalım kiminki çalışıyor kaç gün gidecek bu dns

Ne uzattın yaw,kendini de ele veriyorsun,al bakalım kendi verdiğin hesap benim verdiğim dns ile çalışmıyor muymuş,

Ayrıca gideceği yere kadar da gitsin,burdan talep olursa çalışanını bulabilen de olursa paylaşılır,sen de özeldeki dostlarından alır devam edersin...Konu anlaşılmıştır heralde,bırak ta acihaz koduına uygun devam etsin burası

Valla ben uzatmıyom sen uzatıyon Bana bir dünya laf edicen ben cevapsız mı bırakacam ben devam edicem millete yardım etmeye modluğa sen ne yaparsın beni ilgilendirmez
sinan87

birincisi benim verdiğim hesap çalışıyor senin verdiğin türk telekomda aktif değil ikincisi goodtv aylardır bulamıyoz herkes açıktan atmıştı demekki patlayınca kolay bulunmuyor böyle beni sitenin içinde rencide etmeye hakkın yok korkma bu site sana kalacak polat ustaya yazdım cevap verirse modluktan ayrılıp siteden ayrılıcam sitede açıktan istediğiniz gibi paylaşırsın

Sinan seni zorlamı yaptılar sen mi talip oldun. İkincisi modluk site yönetimi ile alakalı yazılan uygunsuz mesajları kişileri takipile alakalı bir olay. Modlar her şeyi bilmek zorunda değil zaten bilmeleri istenmiyor da. Siteyi de üyelerini de önemsiz göstermeni de anlamlandıramıyorum!
Usta sana saygım sonsuz sinirle söylenen sözler modluğa devam ediyom milleti böyle şeylerle uğraştırdığım için kusura bakmayın ustalar
ustalar merhaba elimde bir dns var yayın arıyorum bir türlü bulamadım sizlerden rica edecegim anlayan varsa bana bir tane yayın verebilir mi?
teşekkür ediyorum
🔒 Link gizli — giriş yapın :
🔒 Link gizli — giriş yapın yanı var mdıır
hesap patlamış dns aktif
hcanik

🔒 Link gizli — giriş yapın yanı var mdıır

User passin patlamış bunu kullan
mehmet02

User passin patlamış bunu kullan