yok usta benim sorduğum nexa Canlı TV ydi bu pars Canlı TV farklı sunucu denedim çalışmıyor
ustalar merhaba elimde bir dns var yayın arıyorum bir türlü bulamadım sizlerden rica edecegim anlayan varsa bana bir tane yayın verebilir mi?
🔒 Link gizli — giriş yapın
teşekkür ediyorum
yok usta benim sorduğum nexa Canlı TV ydi bu pars Canlı TV farklı sunucu denedim çalışmıyor
🔒 Link gizli — giriş yapın S.a ustalar yenisi nedir ?
Relax sunucuin yeni dns i var mı arkadaşlar?
Relax sunucuin yeni dns i var mı arkadaşlar?
ben bu dnsyi biliyom turan usta alakasız dns biraz bekleyelim belki bakım vardır düzelir usta
anyone help with this please 🔒 Link gizli — giriş yapın
Ustam vpn ile deneyince açıldı, ttkom erişimi kısıtlamış olabilir mi? Teşekkür ederim.
Merhabalar ustalar,
Bu adresleri kullanabiliyordum. Yine bir anda gittiler. Rica etsem yan sunuculerini bulabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler.
Giden yok , çevrimiçi görünüyor , bu da diğer yanı : * Hidden text: cannot be quoted. *
Mobilden girdiğimde çalışıyor fakat modeme bağlandığımda açılmıyor. Nedeni ne olabilir?
sunucu , internet sağlayıcınız tarafından engellenmiş yada sizin ip adresiniz banlanmış olabilir . Modemi kapatıp 30 saniye sonra tekrar açın , eğer yine çalışmıyorsa sorun internet sağlayıcınızdadır . Vpn kullanarak bağlanabilirsiniz .
Vpn ile denedim maalesef açılmıyor. Bazen böyle oluyordu. Yan sunucuini girdiğimde sıkıntısız çalışıyordu. Şu an verdiğiniz sunuculeri denedim, maalesef olmuyor. Emeğiniz için teşekkür ederim. Galiba internet sağlayıcısında sıkıntı var. Beklesem düzelir mi acaba? Yoksa yeni yan adres bulsam mı?