UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler, güncel paylaşımlar ve deneyimli topluluk
Sabit

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel )

👤 Karizma 💬 1377 cevap 👁 67,984 görüntü
yok usta benim sorduğum nexa Canlı TV ydi bu pars Canlı TV farklı sunucu denedim çalışmıyor
keremm

ustalar merhaba elimde bir dns var yayın arıyorum bir türlü bulamadım sizlerden rica edecegim anlayan varsa bana bir tane yayın verebilir mi?
🔒 Link gizli — giriş yapın
teşekkür ediyorum

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

sinan87

yok usta benim sorduğum nexa Canlı TV ydi bu pars Canlı TV farklı sunucu denedim çalışmıyor

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

İnşallah bulurum sevdiğim bir kaç dizi var bulursam güzel olur sunucui usta
sinantuna1907

🔒 Link gizli — giriş yapın S.a ustalar yenisi nedir ?
sinan87

ben bu dnsyi biliyom turan usta alakasız dns biraz bekleyelim belki bakım vardır düzelir usta
cemalkan

Relax sunucuin yeni dns i var mı arkadaşlar?

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

cemalkan

Relax sunucuin yeni dns i var mı arkadaşlar?

buda benden olsun
sinan87

ben bu dnsyi biliyom turan usta alakasız dns biraz bekleyelim belki bakım vardır düzelir usta

benim yıllardır nexa diye takip ettiğim adres bu kardeşim sen nexa yazınca vereyim dedim
Yok usta yine de sağol sunucude çalışma varmış yakında düzelir usta
kloppite

anyone help with this please 🔒 Link gizli — giriş yapın

Aktif ve bunlar da yanları :
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Merhabalar ustalar,

Bu adresleri kullanabiliyordum. Yine bir anda gittiler. Rica etsem yan sunuculerini bulabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler.
Prometheus

Ustam vpn ile deneyince açıldı, ttkom erişimi kısıtlamış olabilir mi? Teşekkür ederim.

Kısıtlanmış olabilir .
hhf0648

Merhabalar ustalar,

Bu adresleri kullanabiliyordum. Yine bir anda gittiler. Rica etsem yan sunuculerini bulabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler.

Giden yok , çevrimiçi görünüyor , bu da diğer yanı :
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

polat

Giden yok , çevrimiçi görünüyor , bu da diğer yanı : * Hidden text: cannot be quoted. *

Mobilden girdiğimde çalışıyor fakat modeme bağlandığımda açılmıyor. Nedeni ne olabilir?
hhf0648

Mobilden girdiğimde çalışıyor fakat modeme bağlandığımda açılmıyor. Nedeni ne olabilir?

sunucu , internet sağlayıcınız tarafından engellenmiş yada sizin ip adresiniz banlanmış olabilir . Modemi kapatıp 30 saniye sonra tekrar açın , eğer yine çalışmıyorsa sorun internet sağlayıcınızdadır . Vpn kullanarak bağlanabilirsiniz .
polat

sunucu , internet sağlayıcınız tarafından engellenmiş yada sizin ip adresiniz banlanmış olabilir . Modemi kapatıp 30 saniye sonra tekrar açın , eğer yine çalışmıyorsa sorun internet sağlayıcınızdadır . Vpn kullanarak bağlanabilirsiniz .

Vpn ile denedim maalesef açılmıyor. Bazen böyle oluyordu. Yan sunucuini girdiğimde sıkıntısız çalışıyordu. Şu an verdiğiniz sunuculeri denedim, maalesef olmuyor. Emeğiniz için teşekkür ederim. Galiba internet sağlayıcısında sıkıntı var. Beklesem düzelir mi acaba? Yoksa yeni yan adres bulsam mı?
hhf0648

Vpn ile denedim maalesef açılmıyor. Bazen böyle oluyordu. Yan sunucuini girdiğimde sıkıntısız çalışıyordu. Şu an verdiğiniz sunuculeri denedim, maalesef olmuyor. Emeğiniz için teşekkür ederim. Galiba internet sağlayıcısında sıkıntı var. Beklesem düzelir mi acaba? Yoksa yeni yan adres bulsam mı?

birde bunu deneyin
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Cevap yazmak için giriş yapın.