🔒 Link gizli — giriş yapın bunu çalışanı varmi acaba ustalarım çok teşekkür ederim
🔒 Link gizli — giriş yapın bunu çalışanı varmi acaba ustalarım çok teşekkür ederim
1919s.live:8080 🔒 Link gizli — giriş yapın tiger Canlı TV değişti sanırım bilen varsa şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar selam 2 gün önce relakx Canlı TVinin adresini sormuştum sağolsun arkadaş yenisini yazdı birgün sonra oda engellenmiş yenisi varise özelden bana atabilirmisiniz açık paylaşıldımı
Hemen engeli koyuyorlar tşkler şimdidun
* Hidden text: cannot be quoted. *
Tşkler bu bir ay kadar oldu paylaşılalı ben ttnet ve telekom kullanıyorum bunlarda bunlar engelli ançak vpn ile giriliyor telefonda extremeCanlı TV yazılımı kullanıyorum vpn olmadığı için
Bu adresde engelli tşkler paylaşım için özelden türkiyeden vpnsiz girilen lazim
Tşkler bu bir ay kadar oldu paylaşılalı ben ttnet ve telekom kullanıyorum bunlarda bunlar engelli ançak vpn ile giriliyor telefonda extremeCanlı TV yazılımı kullanıyorum vpn olmadığı için
Bu adresde engelli tşkler paylaşım için özelden türkiyeden vpnsiz girilen lazim
video arşiviafone internet ile kontrol edip paylaştım . Tabii internet sağlayıcısı seçiyordur , o zaman ttnet veya telekom kullanan arkadaşların paylaşmasını bekleyeceksiniz .
Bir kaç tane daha buldum , onları da vereyim , belki sizde çalışanı vardır :
* Hidden text: cannot be quoted. *
🔒 Link gizli — giriş yapın
Yeni bir DNS adresi var mı lütfen?
🔒 Link gizli — giriş yapın Sa ustalar yenisi nedir ?
🔒 Link gizli — giriş yapın
Arama yaptıramadım,yeni adresi varmı