Donma

👤 babyblueman31 💬 15 cevap 👁 134 görüntü
Arkadaşlar donma yaşıyorum 35mbit 9ping hız ile özelikle maçlarda sebeb nedir sizce ?
Diğer alternatifleri denediniz mi ?
2-3 defa donma yaşanması normal, hızın 100 mbps olsa bile Türkiye'de hız sabit olmaması nedeniyle donma yaşanabilir. Sık sık donma yaşarsanız yetkili arkadaşlar size yardımcı olurlar. Bende fazla donmalar olmuyor, hızım 24 mbps.
sadece maç yayınları zamanı diger kanallardan kapatılma olsa filanda yaşarmıyız maç önemli çünkü çocunluk benim için
"babyblueman31, post: 114137, member: 8466"
sadece maç yayınları zamanı diger kanallardan kapatılma olsa filanda yaşarmıyız maç önemli çünkü çocunluk benim için

Üstadım maç vakti farklı alternatiflere de bakınız . Çünkü tüm kaynaklar tek bir yerden çıkmıyor her kanal farklı alternatif linklerle çıkıyor . Bazı yayınlar iyi bir net istiyor bazıları da ideal 5 mbps ile de izlenebiliyor . Önümüzdeki hafta paneli bakıma alacağız hafta bazı sistemsel değişiklikler de yapacağız .
"Karizma, post: 114139, member: 1"
Üstadım maç vakti farklı alternatiflere de bakınız . Çünkü tüm kaynaklar tek bir yerden çıkmıyor her kanal farklı alternatif linklerle çıkıyor . Bazı yayınlar iyi bir net istiyor bazıları da ideal 5 mbps ile de izlenebiliyor . Önümüzdeki hafta paneli bakıma alacağız hafta bazı sistemsel değişiklikler de yapacağız .

beinsports kanalında maç zamanı 2 kanalda oluyor dimi aynı yayın
"babyblueman31, post: 114653, member: 8466"
beinsports kanalında maç zamanı 2 kanalda oluyor dimi aynı yayın

Aynı yayın değil farklı kaynaklar örneğin 1080 kanalında Avrupa yayın vipte Türkiye yayın gibi iki farklı kaynak kullanılıyor
"Karizma, post: 114654, member: 1"
Aynı yayın değil farklı kaynaklar örneğin 1080 kanalında Avrupa yayın vipte Türkiye yayın gibi iki farklı kaynak kullanılıyor

valla anlamadım açıkcası bişi beşiktaş maçını 1 kanalmı veriyor yani 2 kanalmı birisi donarsa digerinemi bakalım onu demek istedim sorumda
"babyblueman31, post: 114664, member: 8466"
valla anlamadım açıkcası bişi beşiktaş maçını 1 kanalmı veriyor yani 2 kanalmı birisi donarsa digerinemi bakalım onu demek istedim sorumda

Maç vakti 3 veya 4 kanal da yayın oluyor aynı kanallar onlara bakabilirsiniz
"Karizma, post: 114673, member: 1"
Maç vakti 3 veya 4 kanal da yayın oluyor aynı kanallar onlara bakabilirsiniz

beinsports kanallarındamı çıkıyor diger yayınlarda
Evet hocam ilk 4 kanal
Bende de çok sık olmaya başladı donma ve takılmalar.
"Calculus89, post: 115018, member: 6668"
Bende de çok sık olmaya başladı donma ve takılmalar.

Bugün bakım yapıldı bazı arkadaşlarda hala sorunlar oluyor sistem 24 saat içinde oturur 24 saatten sonra sorun yaşayan olursa bize pm ile bildirmesini rica ederim
son 1 aydır bazen bendede sıkıntı oluyor ama belirli sürelerde bir kanalda olursa diğer kanala geçiyorum onda olursa diğerine filan daha önce hiç olmazdsı benim netle alakalı diye düşünmüştüm sd kanal vardı eskiden artık yok tekrardan olması mümkünmü acaba
Bende donma yaşamaya başladım çok fazla daha önce böyle sorun olmuyordu.Bu sene çok fazla donma sorunu olmaya başladı.İnternetim geçen sene 8mbps ti donmuyordu.Bu sene 35 mpbs internetim var sürekli donma problemi yaşıyorum.
Modem reset atıp deneyin arkadaşlar
Cevap yazmak için giriş yapın.