UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Dreambox Dm800 HD Se (Linux Alıcı) Canlı TV Sorunu

👤 iptvmeraklisi 💬 13 cevap 👁 4,459 görüntü
Selam arkadaşlar,

Dreambox a kanal paketi olarak Canlı TV kanalları ekleyebiliyorum.Ancak 1280x720 lik bir kanal açtığımda 2 dk sonra kanal donuyor.Aynı kanalı VLC ile bilgisayardan açarsam , sıkıntısız izliyorum.Kalite olarak daha düşük bir kanalda sorun yaşamıyorum.Bunu nasıl aşabilirim.Yada benzer bir makina kullanan varsa hangi imajı kullanıyor.
Teşekkürler :)
Ekran çözünürlük ayarını otomatik olarak seçerek denedin mi ?
Bende se olmayan eski versiyon var ondada bazen sorun oluyor. Sorunun nedeni makinanın internete bağlantı şekli olabilir. Bağlantıyı routura direk cat 5 kablo ile yap kabloyu alırken sor eski versiyonlar 10 mb yenileri 100 mbit yenilerden al tak. Kablosuz bağlantılarda genellikle sorun oluyor. Net sorununu çözünce düzelmesi lazım. Yayında sorun olmadığını düşündüren pc de sorunsuz izlediğini söylüyorsun. Son bir not olarak da hd kanal izlerken değilde sd kanal izlerken nstream pluginine geçerek dene buda farkettirir.
Ben alıcı yazılım imaj kullaniyorum senin söyledigin gibi bir problemle karsilasmadim hic.
cork
Ekran çözünürlük ayarını otomatik olarak seçerek denedin mi ?

ekran çözünürlüğü nereden otomatik yapılıyor?
Alperentoy
Bende se olmayan eski versiyon var ondada bazen sorun oluyor. Sorunun nedeni makinanın internete bağlantı şekli olabilir. Bağlantıyı routura direk cat 5 kablo ile yap kabloyu alırken sor eski versiyonlar 10 mb yenileri 100 mbit yenilerden al tak. Kablosuz bağlantılarda genellikle sorun oluyor. Net sorununu çözünce düzelmesi lazım. Yayında sorun olmadığını düşündüren pc de sorunsuz izlediğini söylüyorsun. Son bir not olarak da hd kanal izlerken değilde sd kanal izlerken nstream pluginine geçerek dene buda farkettirir.

bunu deneyeceğim.Birde nstream plugini sadece SD yayın için mi?
texas
Ben alıcı yazılım imaj kullaniyorum senin söyledigin gibi bir problemle karsilasmadim hic.

usta bende de open pli vardı ama sıkıntı oluyordu.şimdi alıcı yazılım var ama aynı sorun devam ediyor :(
bende de dreambox 800hd var alıcı yazılım imaj kullanıyorum nstreamplayer eklentisi ile hiçbir sorun yaşamadım burada net bağlantı hızın önemli birde cihaza kablo ile bağlan internete wiraless adabtör ile bağlanma.
şanpablo
bende de dreambox 800hd var alıcı yazılım imaj kullanıyorum nstreamplayer eklentisi ile hiçbir sorun yaşamadım burada net bağlantı hızın önemli birde cihaza kablo ile bağlan internete wiraless adabtör ile bağlanma.

nstreamplayer kurmadım,kanal listesi gibi izlemek istiyorum.Ama nstream sıkıntısız ise denerim.Teşekkürler
net bağlantı hızın ne kanal listesi olarakta izleyebilirsin hd kanallarda 20 mbs altı donma yapar benimki fiber 100 mbs ondan sorun yaşamıyorum nstreamplayer önemli değil internet bağlantı hızın önemli pc deki vlc player ile dreambox farklılık gösterir sistemleri farklı ona takılma.
Canlı TVmeraklisi
ekran çözünürlüğü nereden otomatik yapılıyor?

TV için görüntü ayarını kastetmiştim aslında :)
arkadaşlar bendede derambox hd 800 var clon bougetleri birtürlü yükleyemiyorum yüklesemde çalışmıyor nasıl yaptığınızı yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim birde bougetleri nasıl oluşturuyorsunuz
🔒 Link gizli — giriş yapın alltaki videoyu izlersen belki sana katkım olabilir
🔒 Link gizli — giriş yapın
aY8LSFYc9vc
🔒 Link gizli — giriş yapın 2 alternatif imaj hepsi var umarım sana yardımcı olmuşumdur open plus clone
Cevap yazmak için giriş yapın.