UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

G Cloud Backup (1 Senelik Unlimit) (Root)

👤 Live Stream Player 💬 15 cevap 👁 1,843 görüntü
badboy17
Peki 1 sene sonra tekrardan yamalayabiliyoruz mu?

su andaki yamadaki acik calistigi surece evet,satin aldaki 10 gb 1 gb satin aldaki tum hesaplari satin alirsan omur boyu 32 gb veriyor
Rookie
rootsuz bir işe yaramıyor yani?

evet yama yapamazsin rootsuz calismaz,yada rootlu tanidigin biri varsa onun tabletine yada telefonuna programi kurup kendi uyeliginle aktife edip,rootsuz telefonunda programi full kullanirsin
senden bir programın full apksini istesem bulabilirmisin aslında ben buldum da yemiyor ama 1 gün sonra yine proya yükseltin diyor :)
Rookie
senden bir yazılımın full apksini istesem bulabilirmisin aslında ben buldum da yemiyor ama 1 gün sonra yine proya yükseltin diyor :)

bence yardim bolumune konu ac el elden ustundur bazi programlara malesef crack yemiyor
Rookie
poweramp

isin gercegi tahmin etmistim o programi istiyecegini :) ona crack olmuyor,bence bu programi kullan cok memnun kalirsin bende bunu kullaniyorum konu acip cracklisini paylasirim 🔒 Link gizli — giriş yapın
ya ben asus telefon kullanıyom anlarsın heralde derdimi kendi müzik programı pek tatmin etmiyor :)
Rookie
o yazılım crack yiyormu kardeş

hazirlayip paylasayim kurarsin sorun bende cikmadi kendinden crackli ses kalitesi cok iyi sende guzel bir playere kavusursun
Cevap yazmak için giriş yapın.