Gold Açıklama

👤 Karizma 💬 13 cevap 👁 173 görüntü
Sevgili Arkdaşlar merhaba,

Arkadaşlar son dönemlerde birimde elimizdeki olmayan sebeplerden dolayı bazı olaylar yasadık orneğin panel hacker. Bizim yani Sahbaz ustanın hazırladığı programı malesef ÇALARAK cracklediler gerçi yaptıkları crakla calıstırabılen verim alabilen sayısı cok aZ kişi oldu suan nerdeyse kullanılabılır durumda değil. Kısacası panel hacker programı revızede biraz uzun surdu haklısınız ama bu işler boyle bir kaç günde haftada tamamlanmıyor. Üstelik maximum guvenlıklı hazırlanıyor bu nedenle uzun sürdü tabıkı birde şahbaz ustanın aile iş hayatıda var bunun için Zaman zarfı uzadı. Lakın içiniz rahat olsun bize destek olan gold üyelerimiz asla mahcup olmayacak . Uyelık süreleri geçerse haklarını kullanacaklar. Panel durumuda şöyle bir kaç tane sunucu aldık ama performans olarak hep zayıf cıktı suan yenı araştırıyoruz ve mutlaka bu yayındakı sorunları da çözeceğiz biz size güvendik sizde bize güvenın içiniz rahat olsun bu zamana kadar kimseyi ne mağdur ettik nede Hakkı'nı yedik . Sürekli kendimizi ve sitemizi daha ileriye taşımak için uğraşıyoruz. Sizlerde eleştiri yapıyorsunuz haklısınız fakat biraz ölçülü olsun lütfen hiç hak etmediğimiz tabileri bile duyduk. Şimdi sizlerle el ele verip bu durumu en kısa zamanda toplayıp kaldığımız yerden hizla devam edeceğiz. Söylediğim gibi biz size güvendik inandık karşılıksız sizlerde bizlere güvenin ...
canın sağolsun be usta bizi bilenler biliyor en azından bizim buradaki aile ortamını biliyor sonuna kadar destek
Benim Uyduportal ekibine güvenim sonsuz

Saygılar
panel de cok buyuk sorunlar oldugunu sanmıyorum evet sunucu kaynaklı sorunlar var ama en aza indirmek icin ugras veriyorum ayrıca sadece sunucu sorunu degil cok fazla atack aldıgımızdan dolayıda cok kasma olduyor daha güvenlikli ve upload hızı yüksek sunucu arıyorum en kısa sürede gececek meyve veren agaç taşlanır ne diyelim daha
Panel fistik gibi calisiyor, bu konuda farqin ustaya ayrica tsklerimi sunuyorum, proya gelince sahbaz usta cok büyük is cikarmis bu proyu yapmakla ama bazi kendine bilmez dingiller bir sekilde istismar ettiler, bunlar olur seyler bir kilo elma alirsin mutlaka biri ya erken cürür yada lekeli cikar, yapacak bir durum yok. sorunda yok.. size iyi calismalar..
Hocam biz size her türlü inanıyor ve güveniyoruz bu tür konularda, kendi adıma söyleyeyim gold üye olduktan gerçekten ip tv nasıl izlenirmiş burdan, sizlerden öğrendim. Panel on numara işimizi görüyor. Teşekürler herşey için, kolay gelsin sizere
Kimse merak etmesin program önümüzdeki hafta içinde bitmiş olacak ve dağıtıma başlayacağız. Yalnız bir konuda tüm üyelerimize söylemek istediğim bir şey var. Binbir emekle yazılan ve sizlere eskiden verilmeyip, jest olsun diye vermeye başladığımız programımızın kıymetini bilmeyen kişiler oldu aramızda. Kırsınlar diye hırsız sitelere verenler oldu. Şunu sormak istiyorum: ben şu an bu olaylara kızıp ve küsüp yazılım yapmayı bıraksam ve yeni panel sistemleri ve şifre yöntemleri çıksa, kimden ve nasıl destek alacaklar? şurada en ufak sorun yaşadığınızda hemen yardımcı olmaya çalışıyoruz. programda sürekli gelişiyor. bu neyinize yetmiyor acaba? verdiğiniz gold ücreti hiçbirimizin cebine girmiyor. tamamı sitenin masraflarına harcanıyor. Lütfen ufak hesaplarla, sizler için karşılık beklemeden çalışan kişilere saygısızlık yapmayın. Bu benim bu konuda söyleyeceğim son şeylerdir. bir daha aynı emek hırsızlıklarıyla karşılaşırsam kusura bakmayın ama artık programı sadece kendim için yazarım.
Arkdaslar hicbir uyemizin gonul koyup uzulmesini kirginlik yasamasini istemeyiz
Yeni uye olup alamayan veya eski uye olup problem yasadikdan sonra kullanamayan arkadaslara ekstra kullanim suresi eklenicektir. Gerek [USER=3]@farqin[/USER] usta gerek [USER=128]@sahbaz[/USER] usta elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorlar. Sikintinizi sorununuzu iletirken lutfen hitap seklimize dikkat edelim
Destekleriniz ve anlayisiniz icin tesekkurler
"sahbaz, post: 60052, member: 128"
Kimse merak etmesin yazılım önümüzdeki hafta içinde bitmiş olacak ve dağıtıma başlayacağız. Yalnız bir konuda tüm üyelerimize söylemek istediğim bir şey var. Binbir emekle yazılan ve sizlere eskiden verilmeyip, jest olsun diye vermeye başladığımız yazılımımızın kıymetini bilmeyen kişiler oldu aramızda. Kırsınlar diye hırsız sitelere verenler oldu. Şunu sormak istiyorum: ben şu an bu olaylara kızıp ve küsüp yazılım yapmayı bıraksam ve yeni panel sistemleri ve şifre yöntemleri çıksa, kimden ve nasıl destek alacaklar? şurada en ufak sorun yaşadığınızda hemen yardımcı olmaya çalışıyoruz. programda sürekli gelişiyor. bu neyinize yetmiyor acaba? verdiğiniz gold ücreti hiçbirimizin cebine girmiyor. tamamı sitenin masraflarına harcanıyor. Lütfen ufak hesaplarla, sizler için karşılık beklemeden çalışan kişilere saygısızlık yapmayın. Bu benim bu konuda söyleyeceğim son şeylerdir. bir daha aynı emek hırsızlıklarıyla karşılaşırsam kusura bakmayın ama artık yazılımı sadece kendim için yazarım.

[USER=128]@sahbaz[/USER] sen bu yazilimlar uzerine turkiyede bir numarasin taklidin vede taklitcilerin hatta gold olup programi calmak isteyenler gene cikacakdir. ama kus beyin yani beyin vucudu terk ettigininde 1 kere kirdiralim omur boyu yeter diye dusunen saf zihniyetler husranla karsilasacaklardir... surekli panellerde kendini korumaya aliyor.....yeni guncellemeyi bende bekliyorum :)
Bu konuda yönetim olarak üyelerinize değer vermenizin karşılığını mutlaka alırsınız karizma ustam,şahsen hizmetinizden memnun kaldığım için üyelik süremi uzattim.Elbette elde olmayan sorunlar çıkacak çünkü insanlar hep hazıra alıştırılmış çalıp çırpmayı iyi halt bellemiş durumda bu da çok normal bu hususta sizlerin gerekli çalışmaları yapacağınızdan eminim.Sahbaz ustaya burdan program için teşekkür ederim.Yolunuz açık olsun.
Ya Arkadaslar ben size güvenmesem ve yaptiginiz isten memnunu kalmasam niye Üyeligimi uzatim AMMA ben size ve bu ekibe güveniyorum bunuda herzaman burada söylerim ve arkasinda duruyorum yani HEP DESTEK TAM DESTEK benden size Tesekürler hepinize
Emek verip insanların işini kolaylaştırıyorsunuz ancak dahasını isteyenler var demekki.Siz yolunuzdan ayrılmayın üstadlar işiniz rast gitsin kolay gelsin.
canın sağolsun be usta ben kendi adıma hep yanınızdayım...
Destek veren ve acıklama yapan arkadaşlara tesekkur ederim
Cevap yazmak için giriş yapın.