[ATTACH=full]1531[/ATTACH] Arkdaşlar anlık resım aldım kırmızda olanlarda donma kaçınılmaz panele baglantı hızları cok düşük ben dahil.
Ben bilincindeyim kota girdi internetim bazı arkdaşlarda hız yuksek gozuksede ay sonuna dogru düşüşler malese var resmi inceyebılırsınız
bu kota işine uyuz oluyorum zaten usta..herseyde bi kısıtlama :frown:
Arkadaslar ayrica vlc player kullanmaktan vazgecin artik saglikli deildir acik kaynak kodlu vlc sistemi
bu yuzden uyelikleriniz gidebilir.
Liste halinde cherry player veya simple player kullanmaniz tavsiyedir dikkate alirsaniz daha saglikli izleme olanagi
oldugu gibi simple playerdede net hiziniz dusuk oldugunda bunu ayarlayabiliyorsunuz az sonra resmini atarim.
VLC Kullanmamaya Özen gösterin arkdaşlar hepimiz için en sağlıklısı o
[CENTER]🔒 Link gizli — giriş yapın
Vlc harici chery Player veya Simple player en sagliklisidir. Buyuk ekren icin tiklayin.[/CENTER]
usda benim internet limitsiz nasil anlamadim bu isi gene donuyo
"erkanb, post: 89292, member: 418"
usda benim internet limitsiz nasil anlamadim bu isi gene donuyo
Bazen ay sonlarında dalgalanma oluyor yurt dısı hatlarında bizim de işlerimiz yurt dısı ile ay sonlarında bazen dalgalanmalar oluyor benımde hız 10 mbps iken download dusuk oluyor.
Usta ben google chromecast 2 cihaz araciligiyla telefondan tv ye goruntu aktararak izlemeye calışıyorum. Ancak sanırım benim net hizinda sorun var galiba. Mesela fb basaksehir macinin ilk yarisi sorunsuz ve cam gibi izledim. İkinci yari uc kanalida bi kac defa dolasip anca birinde izleyebildim.