Gold Üyeler Çok Önemli

👤 Karizma 💬 7 cevap 👁 217 görüntü
Arkadaşlar son günlerde biz ileri adım atalım dıye ugrasırken , bazı arkdaşlar bilinçli veya bilinçsiz bize engel oluyor heves kırıyor. ! sunucu hacker konusunda kardesım yonetimden [USER=128]@sahbaz[/USER] usta haricinde kimseden yardım destek almayın. Birbirinizdende almayın ! [USER=2531]@sero[/USER] Banlandı Program başka sıtelerde gezmeye başladı bıle . [USER=988]@ilhan.44[/USER] aynı sekılde . Beyler Kim kimden destek alıyorsa sonu boyle oluyor ısımlerını verdıgım arkdaşların hesapları banlandı . Bunların suçu burdakı bazı kışılere güvenmek ..

Kimseden yardım almayın. Gold uyelık kuralları ihali dıkkat edın.
Allah belalarını versin tüm emek hırsızlarının . Şahbaz usta üzülme ve canını sıkma Allah büyük biliyorum bıktın sende o kadar emeğin bazı şerefsizler yüzünden boşa gidiyor 2ci kez oluyor ihanetle karşılaştığımız site olarak . Bilinçli ve ya bilinçsiz fark etmez o kadar uyarı yapıldı tüm üyelere buna rağmen hala böyle şeyler oluyorsa suçu kendilerinde aramalılar üyeler

İçimizde bazı yabancı üyeler var Bosna Hırvat Sırp ve bazı sitelerden akın edenler sebepse bu sitenin son 1 aydır bazı portalların kaynağı gibi faaliyet göstermesi . Tanınması için sitenin avantaj olsa da bir yandan da dezavantajdır bizimkilerin nasıl ve nerede ne yapacağını az çok biliyoruz yabancılarınsa çok zor Yönetimden tek ricam yabancı konusunda biraz dikkatli olması herkesi insan bilip te güvenmeyin lütfen, olsun Türk veya yabancı

ve en sonda

Şans verilmemesi gerekiyor . Yoksa şans verilen, gelip acı verebiliyor o şans karşılığında...en iyisi bu şansları kendine saklamak: kendi kendinin şansı olmak... Herkese İbret olsun diye . Yine de kendiniz bilirsiniz böyle olaylar hiç bitmez yarın bi gün başka biri : yapanlar aff edildi der aynısını yapar aynı hikayeyi söyler . Son 1 ay içinde kaçıncı kez oluyor artık gerçekten bıktım şahsen ben 1 i sunucu sızdırıyor digeri sunucu hackeri dağıtıyor almayın kardeşim böylelerini buraya o kadar düşmanımız var sağda solda şerefsizler içimize kadar sızdılar , kendi elimizle vuruluyoruz daha ne olmalı ki anlayasınız . Olmayın bu kadar duyarlı saf artık yeter biraz gaddar olma zamanı gelmedimi ? Yazdıklarım kurallara aykırıysa banlaya bilirsiniz sorun yok . Saygılar
Valla ben sunucu hacker programini dort gozle bekliyorum , nasil bisey tanisamadik ama bunu alip baska sitelere dagitanlarida anlamak zor , bu siteye ozel biseyi herkese dagitinca mutlu oluyolar sanirim .. Sende olan sey herkeste olunca programin anlami kalmiyo emeklere yazik
Posehedon arkadaş Şahbaz ustanın programı on numara. Ben gold üye olduğum için çok müteşekkirim Şahbaz usta ve diğer kurucu-yönetici ve admin arkadaşlara.
Vallahi gereken neyse onu yapin yoksa bunlar anlamaz.
Artik bu gibi ve bunun gibileri söylenecek bir laf bulamiyorum .onun icin söylenecek sözün coklugu bazen insanı dilsiz bırakır.yaptiklari serefsizlikden baska birsey degildir !...
Gold arkadaşlar elinizdeki pro'nun kıymetini bilin ayrıca bir konuya dikkat edin eğer ki kullandığınız proyu ele geçirmek için 40 takla atılıyorsa işte o pro gerçekten iş görüyordur.
Daha önce söyledim tekrar söylüyorum Bana ve dostlarıma ihanet eden benim dostum'da Arkadaşımda o l a m a z onların en ufak açıklarını yakaladığım anda ipliklerini pazara çıkaracağım...
gold uyelerin benim anlamadigim konuyu bilmeyen insanlara aktivasyon icin team verip forumun ozel yazilimini caldirmasina neden olan gold uyelerin ihrac edildikten sonra foruma girmeleride engellenmelidir,sigindiklari sey neymis team vermis de abuduk zubuduk verme tanimadigin insanlara team programida calarla baska seyinide
Cevap yazmak için giriş yapın.