Gold Uyeler Destek Sistemi / Gold Support Ticket System

👤 Karizma 💬 15 cevap 👁 1,001 görüntü
Arkadaşlar merhaba ,

Sorunlara daha hızlı çözüm üretebilmek için ticket ( Destek ) Sitemını Aktıf ettık. Resimli olarak aşağıda kullanımı göreceksınız. Bunun amacı Bız yetkılılerde Pm Özel mesaj kirliliğini ortadan kaldırmak , siz gold uyelerımızın sorunlarına daha hızlı donuş yapabılmek için bu sistemi hazırladık. Hem siz yetkılı aramaktan kurtulacaksınız ve daha hızlı geri dönüş alacaksınız hem biz daha sistemli çalışacagız. Ama lütfen gereksız destek bıldırımlerınden uzak durun.

Sitemize Yeni Sistemımız Hayırlı olsun..

1 - İlk olarak sitemizde sağ üst köşedeki Support Tickets Tıklıyoruz..

🔒 Link gizli — giriş yapın" alt="" class="bb-img" loading="lazy">

2- Daha sonra New Ticket

3- Bu adımda ilk Sorun Başlığı / Sonra Alt Kısıma Sorunuzu Yazıp Open Tıklıyacagız.

Bu adımı Tamamladıktan Sonra Destek Talebınız Bize Ulaşmış olacak.

Bundan sonra pm olarak sorunlarınıza dönüş yapılmayacaktır. Bu sistem yanlızca GOLD üyeler için özel kurulmuştur.

Destek Ekibi Gerek Gördüğü Zamanlarda Pm ilede Sizlere Bilgi Verebilir.

Lütfen Bu Konuyu Dikkate Alarak İşlemlerimizi Yapalım

U.P Yönetim Ekibi
Yeni Uygulama Hayırlı olsun sitemiz için
Hayırlısı olsun iyi düşünülmüş bir sistem
Thank you for your support!
Hayirli olsun basarilarinizin devamini diliyorum
Bana göre eski sistem daha iyiydi. Yani problemlerde doğrudan PM iletişimi.. Hızlı çözüm oluyor veya hızlı bilgi edinilebiliniyordu. Elbette yönetim kendisi bakımından haklı olabilir. Demek ihtiyaç duydularki sistemi değiştirdiler.
Neyse hayırlı olsun. Belkide dedikleri gibi daha iyi olacaktır, kimbilir?!
Hayirli Ugurlu Olsun
Thank you mr Karizma
yeni sistem hayırlı olsun güzel düşünülmüş
Gene Süper bir is nediyelim artik Hayirli Olsun
her şey siz dostlarımızın kolaylığı için
Oynanmakta olan Sivas - Bursa maçını IPTV Panel vermiyor, veremiyor. Günün maçları başlığıda açılmamış. Daha iyi olacağız diye beklerken giderek kötüleşiyoruz.
"temmuz, post: 62504, member: 32"
Oynanmakta olan Sivas - Bursa maçını IPTV Panel vermiyor, veremiyor. Günün maçları başlığıda açılmamış. Daha iyi olacağız diye beklerken giderek kötüleşiyoruz.

arkadasim mac var sen nereye bakiyorsun bilmiyorum, ama elesdirmeden önce bir arasdir derim.
sayglr.
"temmuz, post: 62504, member: 32"

sana verilen panel bendede var nasil sende yok
🔒 Link gizli — giriş yapın
"Eray09, post: 62506, member: 888"
arkadasim mac var sen nereye bakiyorsun bilmiyorum, ama elesdirmeden önce bir arasdir derim.
sayglr.

"atlantis, post: 62508, member: 30"
sana verilen panel bendede var nasil sende yok

Vermiyor, veremiyor (veremiyor kelimesinin altını çiziyorum) demiştim. İlk yarıda üç farklı kanalda izlemeye çalıştım. Sonuç; üçündede izleyemedim. Zira on onbeş saniyede bir donma ve kopmalar ile araya başka maçların veya ilgisiz yayınların girmesi izlenmeyi mümkün kılmadı.
İkinci yarıda düzeldi ve problemsiz izleyebildim.
Bilmeden araştırmadan yazmadım. Bir ard niyet falan aklınıza geldi ise bu da çok ayıp.
Konu burası değil hocam , support acın veya şikayetler altında yazın . Bizler elimizden geldiğince güncel tutmakta çalışıyoruz yayınları . Lütfen dikkat edelim bu konuya.
Cevap yazmak için giriş yapın.