Arkadaşlar , acilen şifrelerinizi değiştirip zor bir kombinasyon olarak değiştirin . Sitemizde uyelıkleri çalmak için sistemi tarıyorlar . Yani config yazmışlar. Basit şifreleri ele geçerli artistlik peşindeler. Bu konu için acilen şifrelerinizi düzenleyin . Aksi halde şifresi basit olan kişiler değişmediği taktirde büyük sorunlar bizi bekliyor olacak ve o kişiler bu uyarıyı dikkate almadıkları için yasaklanacaktir bu cok önemli
Burada yazılanların hepsini yapın o kadar yazıldı chatta da konuda da bazı şerefsizler sitenin configini yapmış şifrenizi değiştirin diye daha bugün goldlardan birisi pert oldu basit şifresi olduğu için dikkate almazsanız yarın pert olan sizin üyelik olacaktır sonra kimse gelipte hesabını sormasın birşey yapmadım falan 123456 987654 ve ya nikinizi şifre diye kullanmayın sunucu hackerle nasıl combo ekleyip sunucu tarıyorsunuzsa aynısını adamlar hesaplara yapıyorlar Sentry Mbia ile
Sifrelerinizde buyuk harf kullanın mutlaka örneğin AhmEt78/RT18-82 gibi taramada imkansız ornek olarak verdım.
aynen usta işi başından sağlam tutalım
Uyariniz icin tessekurler ben hemen degistirdim
Butun gold uyerleri onem versin bu konuya bence
Saygilar
Bilgi verdiğiniz için Teşekürler hemen değiştirdim Arkadaşlar.
Öbürleride artık bir yerlerine Kına yakarlar umarım.
Bunlar bizi cekemiyorlar, işlerine gelmiyor biz burda birbirimze yardim ettiğimize.
[USER=1]@Karizma[/USER] Bilgi verdiğiniz için Teşekürler ediyorum :)
İkili doğrulamayı da yapın başka bir pcden siteye girmek istediğinizde email adresinize bir kod gelecek o kod girilmezse siteye giremez kimse üyeliğin asıl sahibi de dahil tabi email adresinizi biliyorsanız çok sağlam bir yöntemdir korumak adına üyeliği
[CENTER] [/CENTER]
basit sifre koyupda kimse kiseye zor durumda birakmasin arkadas. ben son sözümü daha söylemedim , bundan emin olabilirisniz.
Bilgilendirme için teşekkürler [USER=1]@Karizma[/USER] ve [USER=1765]@Semih27[/USER] usta...
Herşey için geçmiş olsun keşke ÖZEL AÇIKLAMA'da yazdıklarımda haklı çıkmasaydım ama maalesef
şifremi hemen dediğiniz şekilde değiştirdim,
Uyarı için teşekkürler değiştirdim
Aktuel.
Sifre Degisti Tesekkürler Bilgiler icin
Saygilarimla
06murtur
Değiştirmeyen kaldımı arkadaslar bu konu cok acil ve hassas
degismeyen kalmasin arkadaslar..
Son durum nedir ele geçirilen hesap var mı?
Aktuel .
ben yeni gördüm bi kac gün girmedim simdi degistirebildim