Bazı crak sıtelerı sıtemızın sentry mba confingini yapmış. Bunun sebebı gold uyelerın uyelıklerını kırıp vip paylaşımlara erişmek ve bızımle sızın aramızdakı şüphelerı artırmak. Bu nedenle lütfen şifrelerınızı değişin herkes değişsin örneğin bir şifre 123321 gibi 123456654 gibi ardi ardına rakamlar olmasın örenğin şöyle olabılır. 1983a25b11?! gibi karakterler kullanalım bu çok önemli konuyu gören lutfen begensın kım değişmiş görelım bizde bu bır uyarıdır sifrenızı degısmedıgınız halde uyelıgınız ele gecırıldıgınde kayıtsız şartsız tesbıt edıldıgınde gold uyelıgınız alınır ve sıteden yasaklanırsınız.
Vip uyelerımızde şifrelerı basıt olanlar varsa derhal değişmesini tavsiye ederız
ne olur ne olmaz ben degiştirdim biraz ugraşması lazım..;)
Usta benimkini zor bulurlar ben bile unuttum:):):)
öyle şifre koyucam ki config yapmaya tövbe edecek adiler..
kisa yoldan sifre degistirmek
🔒 Link gizli — giriş yapın
bence birkaç tane sahte account oluşturalım çabuk kırılan. şifre mekanizmasını öyle sansınlar oyalansınlar :) kırınca da hiçbir şey açılmasın o accountlarda
Gold Üyelerden Ricamız Hiçbir Şekilde Pm Üzerinden Yayın Bilgilernizi Atmayınız Yayın Kodunuzla İlgli Sorun Oldugunda Direk Siteye Kayıtlı Oldugunuz Email Adresinizle İrtibata Geçilcektir.
Birşey olmaz ama her ihtimale karşı değiştik ;)
değiştirdik usta eyvallah.
Her ihtimale karşı değiştirildi...
Uyarı için sağolun bende hemen değiştirdim daha önce böyle bişey başıma geldiği için derdini kimseye anlatamazsın o yüzden şifre değiştirmek en iyisi
"sahbaz, post: 23078, member: 128"
bence birkaç tane sahte account oluşturalım çabuk kırılan. şifre mekanizmasını öyle sansınlar oyalansınlar :) kırınca da hiçbir şey açılmasın o accountlarda
şahane fikir
Fargin ustayada soyledim bana verdigi gibi goldve vip uyelere ayni sistemle gonderdise adamlarin dns leri bulmalari an meselesi gibi gozukuyor
gerekli değişiklik yapılmıştır,uyarı için teşekkürler