Gold Üyelerimizin Android cihazlarında Yayınları rahat bir şekilde izleyebilmeleri ve üyelik sürelerini takip edebilmeleri için bir uygulama paylaşıyoruz bundan sonra gold üye olan ve olacak olan arkadaşlar bu uygulamayı kullanabileceklerdir.. Gold Arkadaşlar uygulamayı Google Play Store dan UYDUPORTAL IPTV yazarak indirebilir veya Aşağıda paylaştığımız linke tıklayarak ulaşabilirler.. Uyduportal Yeniliklerinden Faydalanabilmek için Takipte Kalın..
Üstadım eline sağlık çok harika bir iş daha çıkardık . Tüm Gold üyelerimize hayırlı olsun
çok teşekkürler elinize sağlık
şimdi indirdim denedim on numara sıkıntısız
Gold uyelerimiz icin güzel bi uygulama..eline saglık ustad
eline sağlık usta. gerçekten çok kullanışlı ve güzel bir yazılım. tüm gold üyelerimize hayırlı olsun
eline sağlık usta gayet güzel uygulama.
Eline sağlık
Uygulamaya kullanıcı adımı ve şifremle girdim yanlış bilgiler girdi deyip uygulamaya girilmiyor. Hangi kullanıcı adı ve şifreyi girmeliyiz?
"akro72, post: 112859, member: 816"
Uygulamaya kullanıcı adımı ve şifremle girdim yanlış bilgiler girdi deyip uygulamaya girilmiyor. Hangi kullanıcı adı ve şifreyi girmeliyiz?
size verilen iptv linkindeki kullanici ve sifreniz.
Teşekkürler, oldu.
G
"akro72, post: 112862, member: 816"
Teşekkürler, oldu.
Giriş yapabiliyorum ama hiçbir link çalıştıramadım. Gerek telefonun kendi oynatıcısında gerekse mxplayer de ve gse iptv de denedim sürekli bağlanıyor deyip dönüyor.
[USER=2325]@Yetmis6[/USER] ustad ilgilenecektir
"akro72, post: 112866, member: 816"
G
Giriş yapabiliyorum ama hiçbir link çalıştıramadım. Gerek telefonun kendi oynatıcısında gerekse mxplayer de ve gse iptv de denedim sürekli bağlanıyor deyip dönüyor.
Usta uygulamada sorun yok muhtemelen oynatıcınla alakalı bir durum farklı bir oynatıcı kullanabilirsin bs player vlc player gibi
Usta gse iptv playerde deniyorum oynatıyor sıkıntı yok, sizin uygulamanızdan açıyorum hangi playeri seçsem oynatmıyor buna vlc player de dahil. Sıkıntı telefondan olacağını zannetmiyorum benim iptvlerim dahil diğer iptvlerde sıkıntı yok hepsi oynatıyor, programla alakalı bence. Teşekkürler.
"akro72, post: 112894, member: 816"
Usta gse iptv playerde deniyorum oynatıyor sıkıntı yok, sizin uygulamanızdan açıyorum hangi playeri seçsem oynatmıyor buna vlc player de dahil. Sıkıntı telefondan olacağını zannetmiyorum benim iptvlerim dahil diğer iptvlerde sıkıntı yok hepsi oynatıyor, programla alakalı bence. Teşekkürler.