Kilitli

Gold Üyelere Sunucu Hacker Hediye

👤 sahbaz 💬 124 cevap 👁 15,949 görüntü
abi , how can we get aplication , sorry i dont know turkish language.
Thanks.
ekuleri
abi , how can we get aplication , sorry i dont know turkish language.
Thanks.

you must be a gold member to get this application. you can find the details at this link
🔒 Link gizli — giriş yapın
sahbaz
you must be a gold member to get this application. you can find the details at this link
🔒 Link gizli — giriş yapın

Ok thanks my bro.
sahbaz
Arkadaşlar merhaba. Artık kimseden sunucu şifresi istemenize gerek kalmayacak. sunucu Hacker programını hepiniz biliyorsunuzdur. Daha önce çekilişle veya test amaçlı dağıttığımız bu %100 kendi imalatımız olan programı Ekim ayı sonuna kadar yeni Gold Üye olacaklara ve şu anda mevcut bulunan Gold Üyelerimize hediye olarak vereceğiz. Kampanyamız yalnızca Ekim ayı sonuna kadar geçerlidir. Kaçırmayın.

sunucu Hacker Nedir?
Kullanımı çok kolay bir programdır ve yeni ve eski tarz sunucu şifrelerini kırabilir. Program Vlc den 40-50 kat hızlı tarama yapar. Kullanmak için herhangi bir hackerlik tecrübesine sahip olmanız gerekmiyor. Şu anda 5 ayrı sunucu tarzını kırabiliyor. programın resminde hangi tarz dnsleri kırdığını görebilirsiniz (link türü yazan bölüm). kullanımı şöyle: dns adresini port no'suyla beraber ilgili kutucuğa yazıyorsunuz. sonra combo dosyanızı (user : password tarzı dosya) seçiyorsunuz ve link türünü seçip başla düğmesine basıyorsunuz. bu kadar...
Not: gold üye arkadaşlarımız bana pm atıp programı isteyebilirler. program pm sırasına göre dağıtılacaktır.program 3 aylık süreyle aktif olacaktır. üyeliği uzatmanız halinde eğer yeni kampanyamız varsa programı yeniden talep edebilirsiniz
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz.
*

usda sana Zamet banada verebilirmisin bi Zamet ben gold uye ligini yeniledim
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.