Gold Üyelere Sahbaz Ustadan Yeni Pro Şok Şok Şok

👤 Karizma 💬 40 cevap 👁 8,486 görüntü
Evet arkdaşlar sessiz kaldık biraz ama , bir bombanın hazırlıkları vardı sahbaz usta bir bombaya daha imza atacak . Çok yakında eşi benzerı olmayan ve bu kadar seri çalışan sizi bir cok zahmetten kurtaracak bir süpriz. Tüm gold uyelere dağıtımı olacak

Biraz bekleyin... ve bizi izlemeye devam edin :)
Ustam ben bile merak ettim simdiden ;)
gold uye olma firsatini kaciranlara
yeni isik bence ustad
gold uye olmak isteyen bu firsatdan faydalanir sadece
;)
emeginize saglık tesekkurler...
"Karizma, post: 66572, member: 1"
Evet arkdaşlar sessiz kaldık biraz ama , bir bombanın hazırlıkları vardı sahbaz usta bir bombaya daha imza atacak . Çok yakında eşi benzerı olmayan ve bu kadar seri çalışan sizi bir cok zahmetten kurtaracak bir süpriz. Tüm gold uyelere dağıtımı olacak

hayırlı olsun ustam ;) emeğe saygı gerçekten sahbaz usta yaparsa iyisini yapar
hadi bakalım hayırlısı inşaALLAH
"Karizma, post: 66572, member: 1"

Başta SAHBAZ usta ve diğer tüm ustalarımıza herşey için teşekkürler, ben gold üye olduktan sonra izlemenin nerdeyse imkansız olduğu kanalları izlemeye başladım. Yeni pro ile artık neler yapabilriz. iyiki gold üye olmuşum ve iyi ki uyduportal var.:);):)
Kuruluş amacı insanlık,dostluk,arkadaşlık olan Uyduportal ailesi bu amaç ve ilkelerine bağlı kalarak yoluna sizler sayesinde devam edecektir,devam edebilmek için herkesin elinden geleni yapmasıyla bu mümkün olacaktır.
hadi hayırlısı bakalım merakla bekliyoruz önemli olan arkadaşlar bu siteye herzaman desteklerimizi sürdürerek sitemizi geleceğe taşımaktır. herkese bu konuda görev düşmektedir ustalarımıza destek olalım ki sitemiz ilerki yıllarda da yaşamaya devam etsin. Saygılar...
yeni bir pro ve icinde [USER=128]@sahbaz[/USER] ustanin imzasi varsa o pro gene hezamanki gibi sadece Turkiyede degil dunyadada taninacak bir pro olacagini simdiden tahmin ediyorum gold arkadaslara hayirli olsun bende merakla bu proyu bekliyorum
şimdiden sahbaz ustaya teşekkürler gold üyelere de hayırlı olsun uyduportal ve gold üye olmak bir ayrıcalık Allah kolaylık versin
proğramın neler yapabildiğinin bir videonun eklenmesi ve sabitlenmesi gold üye sayısını artıracaktır
emeginize saglık.bekliyorum merakla
Degerli uyduportal uyeleri...bilinizki bu forum hepimizindir,öncelikle her bir üyemizin
bunun önemini degerini bilmesi bizlerin önceligidir..zamanla bizlerden bayragı alıp bu forumu
daha ileri tasıyacak uyelerimiz aranızdan cıkacaktır..önemli olan sevgi saygı ve hoşgörülü olabilmektir.
[USER=128]@sahbaz[/USER] kardeşim yine bir ilk,e imzasını cakacak...simdiden tüm üyelerimize hayırlı olsun.
[USER=128]@sahbaz[/USER] üstat a çok teşekkürler.
çalışmalarınız ve emekleriniz için teşekkür ederiz. eğer proxy desteği olan bir yazılım olursa çok iyi ve vazgeçilmez olur
programın ne olduğu hakkında bilgi sahibi değiliz ama herkes övücü mesajlar yazmış.:)
şimdiden sahbaz ustaya teşekkürler gold üyelere de hayırlı olsun
"hurzati, post: 66625, member: 41"
programın ne olduğu hakkında bilgi sahibi değiliz ama herkes övücü mesajlar yazmış.:)

Demekki kötü bir durumla karşılaşmamış kimse bundan dolayıdır.

İçeriği süpriz arkadaşlar emin olunki pratiklik ve pc deki bir çok Pro yu çöp yapacak bir program . Bu kadar kopya yeter :)
"Karizma, post: 66634, member: 1"
Demekki kötü bir durumla karşılaşmamış kimse bundan dolayıdır.

İçeriği süpriz arkadaşlar emin olunki pratiklik ve pc deki bir çok Pro yu çöp yapacak bir yazılım . Bu kadar kopya yeter :)

Şimdi beklemek daha da zor olacak:)
Cevap yazmak için giriş yapın.