Gold Üyelere Teşekkür

👤 Karizma 💬 3 cevap 👁 83 görüntü
Arkadaşlar merhaba,

Sitemiz Kuruldugundan bu zamana kadar bir çok üyemiz gold üye oldu. Bunun sayısı 75 kadar çıktı geçen sezon bu sezon daha başı ve üye sayımız şuan 33 ve bir çok üyemiz bize güvenerek uyelıklerını 6 ay olarak aldılar. Hepınızın bildiği üzere biz uyelerımıze Canlı TV satmıyoruz.. Sitemizde adınıza özel verilen Canlı TV gold üyeliğin bir parçasıdır. Kanallar bazen eksık bazen tam olabılıyor . Tüm kanalları yonetim ekıbı elınden geldıgınce günceller. Eksıksız yapmaya calışıyoruz serverımızın kapasıtesı oldukca yüksek ve beklentilerimizi karşılamaktadır. Bunun yanında cccam destegı program vs olarak desteklıyoruz önümüzdeki bir kaç gün içinde yönetim ekibimizle toplantımız var eger bu sezon ektıf edebılırsek yıne sızın adınıza özel Canlı TVinin yanında yine adınıza özel cccam destegıde vermeyı planlıyoruz.. Şimdilik gelişmeler olarak bu kadar bılgılendırmek istedik forumun etınden sütünden destegınden zaten faydalanıyorsunuz bundan bahsetmeye gerek yok. Yardım konusunda vip uyelerımızde bildikleri yapabıldıklerı kadar sızlerede yardımcı oluyorlar.

Desteklerınızı esırgemeyip bize güvenerek sitenın ve sistemın ayakta durmasında en buyuk paya sahıpsınız tekrardan teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Allah ne sizi nede bizi bu yolda utandırmasın..
senin gibi üstadimiz olmasindan biz guruduyariz
iyiki bizi bu portala bir ara getirdin icin tesekür ederiz

karizma üstad
Bende sahsim adina cok tessekur ederim emegi gecen herkese sizin sayenizde hic aklima hayalime gelmeyen bilgiler ogrendim tum dostlara saygilar
Cevap yazmak için giriş yapın.