Gold Üyelik +1 Kazananlar

👤 Karizma 💬 12 cevap 👁 674 görüntü
Selam
Kampanyamız Tüm Hızıyla Devam Ediyor . Sitemize yeni gold üyeler kazandırarak maddi olarak destek veren arkdaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Bu başlık altından extra destek veren arkadaşlarımızı paylaşacağız..

[USER=2070]@systemm32[/USER] + 1 Kredi hesabınıza eklenmiştir.
[USER=816]@akro72[/USER] + 2 Kredi hesabınıza eklenmiştir.

[USER=4051]@Canbaz[/USER] + 2 Kredi hesabınıza eklenmiştir.

Güle Güle Kullanın Sitemizde Katkılarınızdan dolayı Teşekkür Ederiz.

Not : Hatalı eksik olan benimle irtibata geçebilir.
Selam

[USER=4592]@comaktekin[/USER] arkdaşımız bir arkadaşını gold üyeliğe yönlenirdi ve sitemize katkıda bulundu . Arkdaşımıza teşekkür eder +1 hediyesi bakiyesine eklenmiştir .
+ kredi ne oluyor usta? Teşekkürler bu arada.
"Canbaz, post: 77100, member: 4051"
+ kredi ne oluyor usta? Teşekkürler bu arada.

+ demek gold üyeler için en az 1 ay gold üyeliği uzatmanktır. Örneğin; 6 aylık gold üye oldum, 2 arkadaşı üye yaptım +2 kredi alarak toplamda 8 ay gold üyeliğim oldu.
"akro72, post: 77126, member: 816"
+ demek gold üyeler için en az 1 ay gold üyeliği uzatmanktır. Örneğin; 6 aylık gold üye oldum, 2 arkadaşı üye yaptım +2 kredi alarak toplamda 8 ay gold üyeliğim oldu.

Eyvallah.
Kampanmya tüm hızıyla devam ediyor..

[USER=4728]@mkc47[/USER] arkdaşımız bir arkdaşını sitemizde gold uye yaparak + 1 Kazanmıştır hesabına eklenmiştir
[USER=2070]@systemm32[/USER] + 1 Kredi hesabınıza eklenmiştir. :) Güle Güle Kullanın
Arkadaşlarınızı Gold yapın Anında 1 Ay kazanın :)
[USER=310]@Kayzeur[/USER] Gold üyemiz 1 arkadaşını Gold üye yaparak +1 ay kazanmıştır . Sitemize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz
Usta +1 kredimi sanki unutmuşsun. +3 olması gerekiyor; yoksa sınır 2 mi? XD
birlikten kuvvet doğar emeklerinize sağlık sizler var ise bizlerde varız herzama yanınız dayız
[USER=6031]@harfun03[/USER] Gold arkadaşımız bir arkadaşını Gold üye yaparak +1 ay hesabına eklenmiştir arkadaşımıza teşekkür ederiz. Sizde bizi tavsiye edin +1 ay hesabınızı uzatalım.
çok teşekkür ederim.
Cevap yazmak için giriş yapın.