Gold Üyelik Şikayetleri

👤 ycanerler 💬 66 cevap 👁 3,682 görüntü
Arkadaşlar gold üyelikle ılgılı şikayetlerınız önerılerınız varsa konu altına yazın İlgili Yöneticiler Sorunlarınızın Çözümlenmesi İçin Gerekli Yardımlarda Bulunacaktır.
Kanallarda sadece lig TV ve belgesel dışındaki kanallar dışında başka kanallar açılmıyor ligtvde devamlı bufering oluyor neden acaba
"Derin, post: 11344, member: 424"
Kanallarda sadece lig TV ve belgesel dışındaki kanallar dışında başka kanallar açılmıyor ligtvde devamlı bufering oluyor neden acaba

[USER=424]@Derin[/USER] Problem çözüldümü?
arkadaslar sizde biliyorsunuz ki tr de bu yayını veren en fazla bir veya 2 kişi var ve herkes onlardan ya calıyor yda alıyorlar ve mac esnasında bir cogu calışmadı gumledi ben buna ragmen macı vermek icin ugras verdim hem sd hemde hd olarak ve siz kendiniz diyorsunuz mac esnasında oldu mactan önce ve sonra bir şey yoktu diye yani her keste bu haldeyken bizi bu şekilde eleştirmeniz cok agır gibime geldi .iyi forumlar
S.a Defalarca adminlere yazmama ragmen sorunuma cozum bulunmadi bu 2 gold uyelik alisim ilkinden memnundum ama ikinci aldigim tam bir felaket durumda birakin spor kanallarinda donmadan kasmadan mac izlemeyi tv8 show tvyi bile izleyemiyorum.
As. Hocam sanırım mesajlarımızı duyurularımızı takıp etmiyorsun. Sizde olan sorun herkeste var bizlerde bunun mahcuplugunu yaşıyoruz. Sizin konunuza istinaden lütfen yeni açmış olduğumuz konuyu okuyun . Kimseyi mağdur etmek istemeyiz lutfen altta ki linkteki konuyu okuyun

🔒 Link gizli — giriş yapın
"Karizma, post: 61808, member: 1"
As. Hocam sanırım mesajlarımızı duyurularımızı takıp etmiyorsun. Sizde olan sorun herkeste var bizlerde bunun mahcuplugunu yaşıyoruz. Sizin konunuza istinaden lütfen yeni açmış olduğumuz konuyu okuyun . Kimseyi mağdur etmek istemeyiz lutfen altta ki linkteki konuyu okuyun

tamamdir hocam simdi okudum konuyu evet siteyi fazla takip edemiyorun islerimden dolayi onun icin gözden kacirmisim

bu mesajda goldlara ek yayın var şu anda....
arkadaslar tivibuspor 2 de ses yok bendemi sorun genel mi?
Süper Gold üyeyim.Yazılımı aldım ama aynı gün bilgisayarımı formatladım.Sonuçta bizler profesyonel yazılımcılar değiliz.Sonra bilgisayar farklı gerekçesiyle yazılım aktiflenmedi ve ben şu an Gold Süper üyesi olmama rağman yazılımı kullanamıyorum.Durumu açıklamama ve yazılımı bir başka yerde paylaşmayacak kadar aptal olmadığımı anlatmama rağmen yazılımı kullanamıyorum.İkinci olarak bu sefer aldığımız paneli daha hiç kullanmadım desem yeridir.Daha fazla bir şey söylemeye gerek yok her halde.Başta yazılımı kullanamamam sonra panelin kalite açısından douyurucu olmaması yüzünden uzun süredir takipçisi olduğum uyduportal ailesine veda etmeyi düşünüyorum.
"mali öztürk, post: 91375, member: 2950"
Süper Gold üyeyim.Yazılımı aldım ama aynı gün bilgisayarımı formatladım.Sonuçta bizler profesyonel yazılımcılar değiliz.Sonra bilgisayar farklı gerekçesiyle yazılım aktiflenmedi ve ben şu an Gold Süper üyesi olmama rağman yazılımı kullanamıyorum.Durumu açıklamama ve yazılımı bir başka yerde paylaşmayacak kadar aptal olmadığımı anlatmama rağmen yazılımı kullanamıyorum.İkinci olarak bu sefer aldığımız paneli daha hiç kullanmadım desem yeridir.Daha fazla bir şey söylemeye gerek yok her halde.Başta yazılımı kullanamamam sonra panelin kalite açısından douyurucu olmaması yüzünden uzun süredir takipçisi olduğum uyduportal ailesine veda etmeyi düşünüyorum.

Merhaba , yazılım aktivasyonu sadece 1 kere yapılır . Bu acık bir kuraldır her konuda bundan bahsedeniz. Ayrıca programı alıp aynı gün format atmak ?? Paneli kullanmadığınızı söylüyorsunuz haklısınız belki 10 numara değildir ama emin olun piyasaya göre en sade ve stabıl panelidir . Çocuk çocuk tarafından değil profısyek ekip tarafından yönetiliyor .Eksiklerden bahsediyorsanız bu da ülkenin ekonomik durumu iş yoğunlu vs etkendir doğrudur . 30 tl 60 tl en uygun fiyat verip sitenin masrafını çıkarmaya çalışıyoruz . Arkdaşlar arka planda 5 kişi gece gündüz demeden birşeyler vermeye çalışırken ayrılma kararınızı size bırakıyorum.
"Karizma, post: 91376, member: 1"
Merhaba , yazılım aktivasyonu sadece 1 kere yapılır . Bu acık bir kuraldır her konuda bundan bahsedeniz. Ayrıca yazılımı alıp aynı gün format atmak ?? Paneli kullanmadığınızı söylüyorsunuz haklısınız belki 10 numara değildir ama emin olun piyasaya göre en sade ve stabıl panelidir . Çocuk çocuk tarafından değil profısyek ekip tarafından yönetiliyor .Eksiklerden bahsediyorsanız bu da ülkenin ekonomik durumu iş yoğunlu vs etkendir doğrudur . 30 tl 60 tl en uygun fiyat verip sitenin masrafını çıkarmaya çalışıyoruz . Arkdaşlar arka planda 5 kişi gece gündüz demeden birşeyler vermeye çalışırken ayrılma kararınızı size bırakıyorum.

Sizlerin gerçekten ciddi emekler harcadığınızın farkındayım.Bahsettiğiniz gibi ülkenin durumu da ortadayken bu fiyata ancak bu kadar yapılabiliyor Bu da kabul edilebilir.Yazılımı alıp aynı gün format atmak diyerek bir imada bulunuyorsunuz sondaki soru işeretleriyle.Kesinlikle bunun bir sorun olabileceğini bilmiyordum.Yaşayarak öğreniyoruz biz de bazı şeyleri.Amacım polemik yaratmak değil.Elbetteki bireysel olarak herkes kendi kararını verir ve prensiplerini uygular.Sizler de bizler de...Sonuç olarak dikkate alıp yanıtlamanız da ayrı bir incelik.Bu yüzden teşekkür ederim.
"mali öztürk, post: 91378, member: 2950"
Sizlerin gerçekten ciddi emekler harcadığınızın farkındayım.Bahsettiğiniz gibi ülkenin durumu da ortadayken bu fiyata ancak bu kadar yapılabiliyor Bu da kabul edilebilir.Yazılımı alıp aynı gün format atmak diyerek bir imada bulunuyorsunuz sondaki soru işeretleriyle.Kesinlikle bunun bir sorun olabileceğini bilmiyordum.Yaşayarak öğreniyoruz biz de bazı şeyleri.Amacım polemik yaratmak değil.Elbetteki bireysel olarak herkes kendi kararını verir ve prensiplerini uygular.Sizler de bizler de...Sonuç olarak dikkate alıp yanıtlamanız da ayrı bir incelik.Bu yüzden teşekkür ederim.

Tabıkı dikkate alacağız sizler sayesinde bu site ayakta duruyor . Soru işareti neden format bundan dolayı idi . Ben teşekkür ederim acık yüreklilikle yazdığınız Ve efendiliğiniz için.
"mali öztürk, post: 91375, member: 2950"

hocam programı aldıktan sonra format attım başka bir şey yapmadım diyorsun ama aşağıdaki kodlara bakarsan programın senin tarafından 3 farklı pc de çalıştırıldığını görebilirsin. format vs. sebebiyle program için tekrar aktivasyon isteyen herkesin -sen hariç- tekrar aktivasyonunu yaptım (tabi ki gerekli kontrollerden sonra). o sebeple kimse bizim ilgisiz olduğumuzu ve haksızlık yaptığımızı söyleyemez

pc1 kod: 4352416D616C314344392D46373742313533343937353936373233
pc2 kod: 435241637261413646442D45464443313533343937353936373233
pc3 kod: 4445536D616C323230422D33413542313533343937353936373233
selam arkadaşlar..Gold uyelik almak ile sitemize destekte bulundugunuz icin sizlere teşekkür ediyoruz
sizlerin bu destegi sitemizin giderleri ve büyümesi ve varolması icin önemli oldugunu lütfen biliniz..bu
destegin karşılıgında sizlere en kaliteli xstream yayını vermeye gayret ediyoruz ufak tefek hatalarımız
olabilir..hoşgörünüz icin teşekkürler...
Merhaba. Yonetici arkadaslar bugunku derbi macini donmaktan izleyemedim. Parayla uyelik almama ragmen, korsan yayinlardan bile kalitesiz yayinla karsilastim
"genckartal1903, post: 95751, member: 6703"
Merhaba. Yonetici arkadaslar bugunku derbi macini donmaktan izleyemedim. Parayla uyelik almama ragmen, korsan yayinlardan bile kalitesiz yayinla karsilastim

Sorunlarınızı her yerde belirtmişsiniz bizde yardımcı olamam adina 2. Konu başlığınızdan cevabımı yine vereyim. Öncelikle yayın anında sorun yaşarsanız bize bildirinki sorunu çözmek için yardımcı olalım . Yayının sonunda veya bitişinde sorunu bildirmek geç kalınmışlıktır malesef . Korsan yayın cümlenizde kabul etmiyoruz. Sizler hangi net İle kaç mbps hız İle hangi donanım araçları İle izlediğinizi biz bilmiyoruz . Genel olarak sorunsuz bir yayındı ufak tefek takılma dışında sonuçta biz uydudan yayın yapmıyoruz. Sorununuzu çözmek çözmek keyif almanız İçin bizlere hangi programda hangi cihaz da izlemeye çalıştığınızın bilgisini verirseniz yardımcı oluruz .

İyi forumlar dilerim
beinsport 3 de ses yok acil yardım...
"tagtag77, post: 95758, member: 6306"
beinsport 3 de ses yok acil yardım...

ses sorunu giderilmiştir..iyi seyirler
Zaman zaman 3mbit, sorunun int hiziyla alakali durumu varmidir diyerekten kendi mobil int 20mbite yakin hizla denedim. Yayin sirasinda buraya girmekte epey zorlandim. Pc vlcplayerle sorun yasadim
Cevap yazmak için giriş yapın.