Gold Yayın Hak.

👤 Karizma 💬 12 cevap 👁 161 görüntü
Arkdaşlar merhaba, bir suredır iptv panel konusunda sorun yasıyoruz yaklasık 4 tane firma değiştik bir türlü düzgün ivmeyi yakalayamadık. Bugun bir tanesiyle daha anlaştık makıneyi ayın 1 inde teslım edecekeler. İnanın budurmda sızlerden daha cok bizler rahatsızız. Bu bizlerden kaynaklanan bir sorun ama kımseyi magdur etmeyecegiz. Ayın 1 inden itibaren tüm gold uyelerın iptv panel uyelıklerı (sadece iptv) 1 Ay adaha extradan uzatacagız madur olmanıza asla kendımızden ödün vererekte istemıyoruz.

İyi forumlar dılerım.
sagol bilgilendirmeden dolayi karizma ama ben bu panelden neden faydalanamiyorum kime basvurmam gerekiyor yayinlari izlemek icin
"Korsan01, post: 61645, member: 3075"
sagol bilgilendirmeden dolayi karizma ama ben bu panelden neden faydalanamiyorum kime basvurmam gerekiyor yayinlari izlemek icin

farqin ustaya pm gönder
Karizma hocam kendi adıma konuşayım, benim için hiç sıkıntı problem değil böyle ufak tefek sorunlar. Ben biliyorum ki forumun yazılım ustaları, kurucuları, yöneticileri, adminleri herşeyin en iyisini yapmak için emek harcıyorlar. Ben şahsım adına hepinize çook teşekkür ederim. İyi ki buraya üye olmuşum, iyiki, gold üye olmuşum,.:);):)
elinize sağlık duzelir inş herşeyin başı sağlık
Teşekkürler sağlık olsun....
Ellerinize emeklerinize saglik biliyorum ki en iyisini yapmak icin ugrasiyorsunuz
Kolay gelsin
Arkdaşlar merhaba konuştuğumuz gibi iptv panelimizi yeniledik sunucuyu değiştirdik dün testleri de yaptık donma takılma uzun süre olmadı stabildi. Bugünde yayınları verdik . Bazı boş kanallar dışında panelin sağlıklı çalıştığını bildirmek istiyorum. Hala sorun yasayan varsa ticket açsın yardımcı olmaya çalışalım. Hayırlı olsun
Ben hala saglikli yayin alamiyorum real barca macini izlemeye calistim 10 dakika normal izleyebildim usta
Emeğinize sağlık Karizma ustam tüm ekibe tşk ler
"Orcuun89, post: 62427, member: 414"
Ben hala saglikli yayin alamiyorum real barca macini izlemeye calistim 10 dakika normal izleyebildim usta

usta bein sport 1 den izliyorum donma takilma yok
Kaynak yayında sorun olabilir ama panel normal farklı kanallarda da aynısı ise teknik destek için support acın . Özelden yazmayın çünkü özel mesajlar yoğunluktan cevap verilmiyor ama support açtığınızda hepimiz görüyoruz ve atlama şansımız yok.
Hocam elinize ve emeğinize sağlık, bende gayet stabil ve güzel çalışıyor. Herşey için teşekürler.
Cevap yazmak için giriş yapın.