Arkadaslar Yayin ile alakali sorunlari problemlerinizi bize bu baslik altindan iletin. Chatten yazmak basit evet ama genele acik bizim dostumuZ olmayan cekemeyen kisilere alay muhhabeti oluyor bugun sahit oldugunuz gibi.. Lutfen dikkat edelim
Ligtv hariç diğerleri açılmıyor usta.
derin o zaman sende sorun vardır kardeşim tüm yayınlar 3 kanal dısında hepsi acık
sen mümkünse bir kac dakikaliğina girme
Tamam ustam ne zaman gireyim
Baska Calismayan gold uye arkadas yada vip varmi ona gore sorunu cozmeye ugraslim
yayinlarda sorunmu var... smart spor bende ekrana resim geliyor ama donmuş şekilde bekliyor... buffering %0 hep... diğer kanallarda sorun yok.. sadece fener macinda var
sıkıntı vardı gecti
Hayırlı Akşamlar ve Hayırlı Bayramlar Arkadaşlar , yayınları Kodi ile izliyorum smart spor takılmadan çalışıyor, Lig tv de malesef takılmalar oluyor , bir ara ulusal kanallar vardı , şimdi bir bölümü var bir bölümü yok . Karizma Kardeşim bir ara Nat Geo Wild tr kanalı var dı şimdi onun yerine e2 yayınını veriyorsun , senden ricam tabii mümkün ise belgesel kanalını tekrar verebilirsen memnun olacagım . Selamlar
usta belgesel kanalı var tr yok ayrıca ulusallardan calısmayanları söyleme sansın var mı zira bende hepsi acık
Merhaba Farqin Usta kusura bakma çalıştıgım için mesajı daha yeni gördüm , Ulusal kanallardan Atv , Startv , Showtv , Ntv ve Habertürk de yayın yoktu . Fox tv de sürekli tutukluk yapıyordu . Selamlar
Smartspor %0'da takılı duruyor. Birçok kanal ise takılarak görünüyor. Birkaç kanalproblemsiz ve akıcı. Benim internetimde sorun olsa hiçbiri açılmazdı ama asıl işe yarayan kanalı izleyemiyorum.
problemlerimi e-mail ile bildirdim, ilgilenirseniz sevinirim...
Smartspot devamlı takılıyor. Maçı kesinlikle seyredemedim. Sayın adminler bir çaresi var mı?
[USER=863]@usta[/USER] aynı sorun bende de var. sürekli buffer halinde. halbuki diğer kanallarda hatta fb maçından önce smartsporda bir sorun yoktu. akıcı ve takılma yoktu.
Ayni sekilde bendede ayni sorun var maci izleyemedim
usta fb macı başlar bir cok yayın gömledi ben en iiyisini vermeye calısıyorum 71 sd 74 hd veriyorum
yani sorun kaynaklardan bizden degil
Adminlerim bende de yayınlar sürekli takılıyor maçı izleyemedim çok takıldı:(
dsmart yayın var, fakat sürekli buffering, seyredilecek gibi değil, yine yabancı kanaldan seyretmeye elimiz mecbur kaldı...
ben 3 gün evvel iptv aldım fakat hiç seyredemedim.özellikle spor kanalları devamlı kapalı..şuan hiçbir kanal açılmıyor..