teşekkürler arkadaşlar
Bomba 1
Türk ve tüm word yayınlar var ilk gelen alır ukunduktan sonra silinen not ile paylaşılmıştır. 1kişi yararlanır. ilk alan mesaj atarsa arkadaşlar dolu olup olmadıgını anlar teşekürler. İLK BURADA PAYLAŞILMIŞTIR KİŞİYE ÖZEL Canlı TV = NOT: Şifresi:uydux.org
11/02/2018
11/02/2018
teşekkürler
S.a Arkadaşlar verecegim sunucude sadece spor var türk olarak digerleri agırlık uk.. okununca silinen not ile paylaşılacaktır forumlarda ilk paylaşımlar yapıyorum alankişi aldıgıı yazarsa herkes boş olmadıgını anlar teşekürler. Not şifresi: uydux.org bir kişi yararlanır bilginize..!! sunucu adresii: (🔒 Link gizli — giriş yapın)
S.a Arkadaşlar verecegim sunucude sadece spor var türk olarak digerleri agırlık uk.. okununca silinen not ile paylaşılacaktır forumlarda ilk paylaşımlar yapıyorum alankişi aldıgıı yazarsa herkes boş olmadıgını anlar teşekürler. Not şifresi: uydux.org bir kişi yararlanır bilginize..!! sunucu adresii: (🔒 Link gizli — giriş yapın)
teşekkürler
100% Yerli