UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Güncel Yerli Canlı TV Bağlantıları ve Canlı TV Sunucusu Bağlantıları Adresleri 2018

👤 Karizma 💬 3887 cevap 👁 599,147 görüntü
Mert001
Türk ve tüm word yayınlar var ilk gelen alır ukunduktan sonra silinen not ile paylaşılmıştır. 1kişi yararlanır. ilk alan mesaj atarsa arkadaşlar dolu olup olmadıgını anlar teşekürler. İLK BURADA PAYLAŞILMIŞTIR KİŞİYE ÖZEL Canlı TV = NOT: Şifresi:uydux.org

sanırım silinmiyor bende okudum mesejı
S.a Arkadaşlar verecegim sunucude sadece spor var türk olarak digerleri agırlık uk.. okununca silinen not ile paylaşılacaktır forumlarda ilk paylaşımlar yapıyorum alankişi aldıgıı yazarsa herkes boş olmadıgını anlar teşekürler. Not şifresi: uydux.org bir kişi yararlanır bilginize..!! sunucu adresii: (🔒 Link gizli — giriş yapın)

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için konuya cevap yazın.

Mert001
S.a Arkadaşlar verecegim sunucude sadece spor var türk olarak digerleri agırlık uk.. okununca silinen not ile paylaşılacaktır forumlarda ilk paylaşımlar yapıyorum alankişi aldıgıı yazarsa herkes boş olmadıgını anlar teşekürler. Not şifresi: uydux.org bir kişi yararlanır bilginize..!! sunucu adresii: (🔒 Link gizli — giriş yapın)

sagol usta
Mert001

teşekkürler.
TÜRK BOL ...
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için konuya cevap yazın.

Mert001

teşekkürler
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.