UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Güncel Yerli Canlı TV Bağlantıları ve Canlı TV Sunucusu Bağlantıları Adresleri 2018

👤 Karizma 💬 3887 cevap 👁 599,367 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

BlackRed26
hocam TS uzantısı yok açmıyor uydu alıcılar bunları.

Ustam eklemek gerekiyor .ts yazmıyor sonunda evet Ott Player kullanarak açarsanız açılıyor.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

yarın süresi bitiyor yerli sunucu
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

üç günlük yerli sunucu
yeknesak
Ustam eklemek gerekiyor .ts yazmıyor sonunda evet Ott Player kullanarak açarsanız açılıyor.

Anladım usta sanırım yeni sisteme geçmişler işte uydu alıcıda olmuyor yada çoğu cihazda sorun mp4 formatını Filmleri gösteriyor bunu malesef sadece pcler açıyor yada bazı cihazlar bundan sonraCanlı TV alıp izleyenler pc den izler yada özel cihaz lazım sanırım.İyi akşamlar.
BlackRed26
Anladım usta sanırım yeni sisteme geçmişler işte uydu alıcıda olmuyor yada çoğu cihazda sorun mp4 formatını Filmleri gösteriyor bunu malesef sadece pcler açıyor yada bazı cihazlar bundan sonraCanlı TV alıp izleyenler pc den izler yada özel cihaz lazım sanırım.İyi akşamlar.

ben android box aldım hazır 11.11 gelmişken tavsiye ediyorum alın bence. Ott Playerdan izliyorum. Samsung ve LG smart tv lerde de var ott programı deneyin isterseniz.
İllaki öyle bir cihaz lazım zaten heryönüyle değişik bir dünya haklısınız.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

50 kişilik yerli full Canlı TV en azından bu haftayı götürürsünüz....
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.