UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Güncel Yerli Canlı TV Bağlantıları ve Canlı TV Sunucusu Bağlantıları Adresleri 2018

👤 Karizma 💬 3887 cevap 👁 599,382 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

sinan87
ben aşırı kırmıyorum ama kendime ayırdığım sunuculer allaha şükür hiç biri gitmedi bence de yerli sunuculeri bu kadar çabuk harcanmasa iyi olur mesela toplu bir sunucu paylaşımı yapmış arkdaş üç dört ay önce kapanan sunuculer denenmedn vermezsek forum temiz kalması adına iyi olur bence

bende kalmadi sadece 1 tane var oda bir iki gune duser biraktim artik kirma işini gunlerce kota harciyoruz boşa gidiyo oldugu kadar artik ugrasmicam mantik ayni zaten herkez forumlardan combo topluyo ayni combo yuzlerce kiside mevcut benim buldugumu baskasida buluyo bulmak mesele degil sadece bu forma has degil bir suru forum var biri vermese digeri paylasiyo
100% yerli

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

akrep-kral
bende kalmadi sadece 1 tane var oda bir iki gune duser biraktim artik kirma işini gunlerce kota harciyoruz boşa gidiyo oldugu kadar artik ugrasmicam mantik ayni zaten herkez forumlardan combo topluyo ayni combo yuzlerce kiside mevcut benim buldugumu baskasida buluyo bulmak mesele degil sadece bu forma has degil bir suru forum var biri vermese digeri paylasiyo

arkadaslar burda yaniliyorsunuz bu verilenler sadece burda cikmiyor cogu forumlarda ve frey tv veren yerlerde cikiyor bosuna kendinizi uzmeyin saglam combo yapin kimsede olmayan user bulun en garantilisi bu bide bulunan Canlı TVnin garantisi yoktur selamlar
serkan06
arkadaslar burda yaniliyorsunuz bu verilenler sadece burda cikmiyor cogu forumlarda ve frey tv veren yerlerde cikiyor bosuna kendinizi uzmeyin saglam combo yapin kimsede olmayan user bulun en garantilisi bu bide bulunan Canlı TVnin garantisi yoktur selamlar

valla kardeş ne yalan soyleyeyim tamamen biraktim artik kirma iş ile ugraşmiyorum bir iki Canlı TV saticisi ile tanişip konustuktan sonra tövbe ettim bize basit gelen bu hesaplar insanlarin para verip aldigi hesaplarmiş en basit şu mantikla hareket edelim bu forumun kendi sunucuini biri hack etse ve bunu yoneticiler gorse farkli bi forumda sizce ne derler aferinmi yoksa o siteye veya paylasim alanina ellerinden geleni birakmazlar buda boyle kerkes kendinden pay cikarsa bu paylasilan hesap kendi alin terini silip afedersiniz eşşek misali calisip kazandigi bi emegin karsili kac kisi kendine o hesapda veya verilen emekte ortakci ister demezmi benimlemi kazandinki benip para odedigim hesabimi kullaniyorsun sozun özu budur ister katilin ister kufredin vesselam ben biraktim darisi birakmayi isteyenlere
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

yerli
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Son Kullanma Tarihi: 07.10.2018 14:55:51 Maximum Kullanici: 1 Aktif Kullanici: 0
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Son Kullanma Tarihi: 11.04.2019 20:33:55 Maximum Kullanici: 1 Aktif Kullanici: 0
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Son Kullanma Tarihi: 12.04.2019 15:04:53 Maximum Kullanici: 1 Aktif Kullanici: 0
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.