UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Güncel Yerli Canlı TV Bağlantıları ve Canlı TV Sunucusu Bağlantıları Adresleri 2018

👤 Karizma 💬 3887 cevap 👁 599,309 görüntü
bu kadar paylasmaya yonetim bi cozum bulsa iyi olur yoksa bu sekilde izlemek icin bisey kalmicak
akrep-kral
bu kadar paylasmaya yonetim bi cozum bulsa iyi olur yoksa bu sekilde izlemek icin bisey kalmicak

yönetimin yapacak birşeyi yok kardeşim,biz paylaşımcıların düşünmesi gerekiyor,tamam anlıyorum kırınca insan mutlu oluyor,doğal olarakta mutluluğunu paylaşmak istiyor,fakat birtane paylaş dikkat çekmesin,diğer kişilerde kendi kırmaya çalışsın senin verdiğin örnekle,bu olay tamamen paylaşımcı arkadaşlarımıza kalmış birşey.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

byturan
yönetimin yapacak birşeyi yok kardeşim,biz paylaşımcıların düşünmesi gerekiyor,tamam anlıyorum kırınca insan mutlu oluyor,doğal olarakta mutluluğunu paylaşmak istiyor,fakat birtane paylaş dikkat çekmesin,diğer kişilerde kendi kırmaya çalışsın senin verdiğin örnekle,bu olay tamamen paylaşımcı arkadaşlarımıza kalmış birşey.

dogru diyorsun bayturan lakin yonetimde uyarida buluna bilir inan boyle paylasimlara dumduz sovesim geliyor 24 saat calisan pc yemi yanarsin o kadar harcanan netemi yanarsin ayip yav sanki madalya takacaklar insan oglunda iste boye kibir gurur var en buyuk benim sevdasi halbuki forumlarda yuzlerce uye var nerdeyse hepsi bulmustur bukadar ve daha fazlasini yannis anlamada bayturan bu resmen forum arkadalarina kursun sıkmak gibi bisey
2019 subat bitis
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Süresiz Biraz TR+Biraz Mix
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

akrep-kral
dogru diyorsun bayturan lakin yonetimde uyarida buluna bilir inan boyle paylasimlara dumduz sovesim geliyor 24 saat calisan pc yemi yanarsin o kadar harcanan netemi yanarsin ayip yav sanki madalya takacaklar insan oglunda iste boye kibir gurur var en buyuk benim sevdasi halbuki forumlarda yuzlerce uye var nerdeyse hepsi bulmustur bukadar ve daha fazlasini yannis anlamada bayturan bu resmen forum arkadalarina kursun sıkmak gibi bisey

nasil sovesin geliyor ? ben paylastim suc mu ? konusucana sende paylas gorelim bu Canlı TV ler 2 ay veya 3 ay suresi kallmis o yuzden paylastim toplu halde 1 sene suresi olsa tek tek paylasirdim !
Expire Date:07/04/2018 14:30

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için konuya cevap yazın.

Expire Date:06/04/2018 16:44

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Expire Date:08/06/2018 18:58

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

anelka02
tşk elinize sağlık

kardeş tsk yazmak yasak kuralları okurmusun lütfen ...
Mert001
kardeş tsk yazmak yasak kuralları okurmusun lütfen ...

usta You need to reply to this in order to see this content. böyle paylaşım yaptığın için mecbur cevap yazacak yoksa mesajını göremez.
reply siz paylaşım yapman lazım..
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.