UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Güncel Yerli Canlı TV Bağlantıları ve Canlı TV Sunucusu Bağlantıları Adresleri 2018

👤 Karizma 💬 3887 cevap 👁 599,320 görüntü
aynı sunucui hem alimerty usta hem de mert usta vermiş kirlilik olmaması için lütfen dikkat edelim
Mert001
Max 50 kişilik...

kullanıcı ve şifre istiyor vlc ile açınca
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Mert001

KARDEŞ SEN Bİ MÜDDET PAYLAŞIMA ARA VERSEN İYİ OLUR HEP PATLAK HEM DE HEP AYNILARTI PAYLAŞIYON YAŞ KAÇ SENİN?
Max 1 Active 1 bu sunucude başkası akrif oldugunda siz giremezsiniz erken giren kullanır yani :)
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

sunucuin babası burada Expire Date:04/01/2019 01:12 bir hassa Narman sen bakma ...

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için konuya cevap yazın.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

Mert001
sunucuin babası burada Expire Date:04/01/2019 01:12 bir hassa Narman sen bakma ...

bu 1 hafta önce kırılmış :D kardeş başka yerlerden alıp paylaşma kötü demedim
narman
bu 1 hafta önce kırılmış :D kardeş başka yerlerden alıp paylaşma kötü demedim

bende 1 aydır var ama bunun devamıda var bende sen kimsinde bana akıl veriyorsun narman sen paylaş ben senin kiminle işbirligi yaptıgını biliyorum fark etmedim zannetme
buradaki arkadaşlar bilirler cevap yazsınlar ben ilkleri veririm her zaman senin verdigin nerde hem neyin paylaşıldıgını ben bilmem sitede varsa at bu sitede

tamam sadece bunu attın digerini de bul at da görelim paylaşılmış demek le olmuyor kanıt ata caksın özelden ata bilirsin bana ozaman sana daha detaylı anlatırım tamam

ayrıca ben paylaşılmış bağlantıları neden attıgımı söyliyim bu konu hakında da yazım var sitede nasıl Canlı TV bulunur bu konuyu imcele istersen

bazıları biryerlerden alır bende alırım ama bakmam paylaşımlara sitede varmı diye bakarım aynı linki bir başkası dns degişerek veriyorsa bu benim suçum degil

beni bilen bilir tamam kardeşim herkese bol Canlı TVler .....
Mert001
Max 60 kişilik

bak bu iyimiş bunu senmi kırdın?
narman
bak bu iyimiş bunu senmi kırdın?

sana ne narman işin yokmu senin
Mert001
bende 1 aydır var ama bunun devamıda var bende sen kimsinde bana akıl veriyorsun narman sen paylaş ben senin kiminle işbirligi yaptıgını biliyorum fark etmedim zannetme
buradaki arkadaşlar bilirler cevap yazsınlar ben ilkleri veririm her zaman senin verdigin nerde hem neyin paylaşıldıgını ben bilmem sitede varsa at bu sitede

tamam sadece bunu attın digerini de bul at da görelim paylaşılmış demek le olmuyor kanıt ata caksın özelden ata bilirsin bana ozaman sana daha detaylı anlatırım tamam

ayrıca ben paylaşılmış bağlantıları neden attıgımı söyliyim bu konu hakında da yazım var sitede nasıl Canlı TV bulunur bu konuyu imcele istersen

bazıları biryerlerden alır bende alırım ama bakmam paylaşımlara sitede varmı diye bakarım aynı linki bir başkası dns degişerek veriyorsa bu benim suçum degil

beni bilen bilir tamam kardeşim herkese bol Canlı TVler .....

emeğine sağlık kardeş hakkını helal et
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.