UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Günlük Test Yayınları-oynatma Listesi

👤 usta2017 💬 189 cevap 👁 13,054 görüntü
Erkanutkuedirne

İyi geceler abi bu paylaştığın programın linki varmı nasıl indirebiliriz yardımcı olursan sevinirim saygılar abi

Tekrar paylaştım.aşağıda..Araştır.
🔒 Link gizli — giriş yapın
usta2017

Tekrar paylaştım.aşağıda..Araştır.
🔒 Link gizli — giriş yapın teşekkür ederim usta2017 telefondan indirdim dosyayı açmıyor PC den indirmiyor yardımcı olurmusun sayın abi
Erkanutkuedirne

Tamamdır usta bilgisayara kurdum çok güzel çalışıyor ellerine sağlık çok teşekkür ederim sana
19.8.2020 - 4 KİŞİLİK - İLK -Hızlı olan açıp yayını alır.Sonrakiler boş sayfa..

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

03.7.2020 - TEK KİŞİLİK

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Test Yayın veren Bir site - Yabancı

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

usta2017

Çekiliş Yok, Kura yok, Beklemek yok. Anında.Hızlı ve ilk açan izler.oynatma listesi.
test-11.5.2019 saat 15.00 Tek kişilitir. Full Sadece Türk yayınlar.
[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

Tesekkurler
26.12.2020 - 19.00 Tek kişilik -İLK -Hızlı olan açıp yayını alır.Sonrakiler boş sayfa..
Eğer, link okundu yok oldu-silindi yazısı çıkarsa, bilinizki sizden daha hızlısı açıp yayını almış demektir.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

18.11.2020 - 20.03 Tek kişilik -İLK -Hızlı olan açıp yayını alır.Sonrakiler boş sayfa..
Eğer, link okundu yok oldu-silindi yazısı çıkarsa, bilinizki sizden daha hızlısı açıp yayını almış demektir.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

01.11.2020 Tek kişilik -İLK -Hızlı olan açıp yayını alır.Sonrakiler boş sayfa..
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

usta2017

26.12.2020 - 19.00 Tek kişilik -İLK -Hızlı olan açıp yayını alır.Sonrakiler boş sayfa..
[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

Teşekkür ederim paylaştığın için ama yayınlar açmıyor kanallar gözüküyor ama acilmiyor
02.9.2020 - Tek Kişilik
Erkanutkuedirne

Teşekkür ederim paylaştığın için ama yayınlar açmıyor kanallar gözüküyor ama acilmiyor

dosya içeriği büyük olduğundan veya aynı yayın başkaları - Asıl sahibi tarafından açıldığındandır. Zaman zaman kontrol edin.
Paylaştığımda yayın açıktı.Bilmenizi isterim bu tür paylaşımların, yani üçretsz yayınların garantisi yoktur.Yüzlerce paylaşım yapıyorum.
usta2017

02.9.2020 - Tek Kişilik

dosya içeriği büyük olduğundan veya aynı yayın başkaları - Asıl sahibi tarafından açıldığındandır. Zaman zaman kontrol edin.
Paylaştığımda yayın açıktı.Bilmenizi isterim bu tür paylaşımların, yani üçretsz yayınların garantisi yoktur.Yüzlerce paylaşım yapıyorum.

Teşekkür ederim usta başarılarının devamını diliyorum dağa iyi ve kaliteli yayınlar bekliyoruz emekçi ustam
02.9.2020 - Tek Kişilik
01.11.2020 Tek kişilik -İLK -Hızlı olan açıp yayını alır.Sonrakiler boş sayfa..
aynı yayın başkaları - Asıl sahibi tarafından açıldığında, sizde açılmayabilir.. Zaman zaman kontrol edin.
Paylaştığımda yayın açıktı.Bilmenizi isterim bu tür paylaşımların, yani üçretsz yayınların garantisi yoktur.
Yüzlerce paylaşım yapıyorum. Hepsinide ayrı ayrı kontrol edip, takip etmemde mümkün değildir.Şansınıza..

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

11.7.2020 - tek kişilik

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Kontrolsüz Toplu Canlı TV.LİNK Paylaşımlarım..
Daha iyisi çıkıncaya kadar en iyisiMi? İrtibat linki,

GÜNLÜK YAYIN ALABİLECEĞİNİZ SİTE LİNKLERİ-KONTROLSÜZ

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Test Yayın veren Bir site - Yayınları iyi. Geçerli mail adresinizle deneyin.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için en az 0 mesajınız olmalı.

usta2017

Test Yayın veren Bir site - Yayınları iyi. Geçerli mail adresinizle deneyin.

tşkler
Cevap yazmak için giriş yapın.