UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Günün Türk-yabancı Canlı TV Oynatma Listesi ve Toplu Paylaşımları

👤 usta2017 💬 1684 cevap 👁 100,386 görüntü
usta2017
oynatma listesi
🔒 Link gizli — giriş yapın

saol
17.5.2018 PAYLAŞIMLARIM.
TÜRK VE YABANCI - 16.11.2018 16:03:02 - TEK KİŞİLİKTİR. ŞUAN SAYI AŞILMIŞ.DAHADA FAZLALAŞTIĞINDA KANALLARDA ATMA OLABİLİR.
VLC PLAYER ATMA TİKİNİ UYGULANIRSA ATMADAN İZLERSİNİZ.GARANTİ YOK. ŞANSINIZA.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için konuya cevap yazın.

1 KİŞİYE 24 SAATLİK SÜPER YAYINLAR. 25.5.2018 SAAT 14.00 FULL TÜRK YAYINLAR VE ARAB SPOR KANALLARI.
KURAL.!!! ALAN , BEN ALDIM DİYE YAZSIN. AKSİ HALDE PAYLAŞIMLARIMDAN ENGELİYORUM.EMEĞE SAYGI .
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

NOT : İLK OKUYANDAN SONRA LİNK İÇERİĞİNDEKİ BİLGİLER SİLİNİR.ONUN İÇİN HIZLI VE FORMU İYİ TAKİP EDENE İYİ SEYİRLER.
usta2017
You need to reply to this in order to see this content.

Ben aldım
seyyar
SAYGILAR

Saygı için tşk. Yazdım. Ben aldım diye yazın, diye. Siz yazdınızmı? Hayır.Üzülerek benim paylaşımlarımdan engelendiniz.
usta2017
Saygı için Teşekkür ederim. Yazdım. Ben aldım diye yazın, diye. Siz yazdınızmı? Hayır.Üzülerek benim paylaşımlarımdan engelendiniz.

düzelttim hocam af ola
18.5.2018 PAYLAŞIMLARI.
BUGÜNKÜ PAYLAŞIMLARIMDA KİŞİYE AİT OLACAK. YANİ TEK BİR KİŞİ NİN OLACAK.
YİNE İLK OKUYANDAN SONRA SİSTEM GEREĞİ SİLİNEN YOK OLAN LİNK İLE PAYLAŞACAĞIM. ÇOKLU PAYLAŞIMLARDA TEK KİŞİLİK YAYIN İZLEMELERDE SIKINTI OLABİLİYOR.UMARIM BÖYLECE TEK KİŞİ DAHA RAHAT İZLEYEBİLİR.

EMEĞE SAYGI. PAYLAŞIMI ALAN İLK KİŞİ, BEN ALDIM DİYE MUTLAKA PAYLAŞIM ALTINA SAYFADA YAZ. AKSİ HALDE BENİM PAYLAŞIMLARIMDAN ENGELLENEBİLİRSİN.KURALA UY.ENGELLENME.KARAR SİZİN BEN KİMİN ALDIĞINI GÖRÜYORUM. SONRA BEN PAYLAŞIMLARI GÖREMİYORUM DİYE SIZLANMAYIN.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Yeni 🔒 Link gizli — giriş yapın
18.5.2018 PAYLAŞIMLARI.
YİNE İLK OKUYANDAN SONRA SİSTEM GEREĞİ SİLİNEN YOK OLAN LİNK İLE PAYLAŞACAĞIM. ÇOKLU PAYLAŞIMLARDA TEK KİŞİLİK YAYIN İZLEMELERDE SIKINTI OLABİLİYOR.UMARIM BÖYLECE TEK KİŞİ DAHA RAHAT İZLEYEBİLİR.

EMEĞE SAYGI. PAYLAŞIMI ALAN İLK KİŞİ, BEN ALDIM DİYE MUTLAKA PAYLAŞIM ALTINA SAYFADA YAZ. AKSİ HALDE BENİM PAYLAŞIMLARIMDAN ENGELLENEBİLİRSİN.KURALA UY.ENGELLENME.KARAR SİZİN BEN KİMİN ALDIĞINI GÖRÜYORUM. SONRA BEN PAYLAŞIMLARI GÖREMİYORUM DİYE SIZLANMAYIN.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

SİLİNEBİLİR LİNKLİ PAYLAŞIMLAR BOŞA GİDİYOR.TEK KİŞİ ALSIN, RAHAT İZLESİN İSTEDİM.HATAMI YAPTIM.?
YİNE TEK KİŞİ İÇİN SİLİNEN OKUNDUKTAN SONRA YOK OLAN LİNK PAYLAŞIMI.İÇERİĞİ NOT ALMAYI UNUTMAYIN.

11.5.2019 BİR YILLIK TÜRK VE YABANCI TEK KİŞİLİKTİR.ONUN İÇİN BU ŞEKİLDE PAYLAŞTIM.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

usta2017
YİNE TEK KİŞİ İÇİN SİLİNEN OKUNDUKTAN SONRA YOK OLAN LİNK PAYLAŞIMI.İÇERİĞİ NOT ALMAYI UNUTMAYIN.

11.5.2019 BİR YILLIK TÜRK VE YABANCI TEK KİŞİLİKTİR.ONUN İÇİN BU ŞEKİLDE PAYLAŞTIM.

ben yetişemedim silinmiş tekrar paylaşırmısınız?
usta2017
17.5.2018 PAYLAŞIMLARIM.
TÜRK VE YABANCI - 16.11.2018 16:03:02 - TEK KİŞİLİKTİR. ŞUAN SAYI AŞILMIŞ.DAHADA FAZLALAŞTIĞINDA KANALLARDA ATMA OLABİLİR.
VLC PLAYER ATMA TİKİNİ UYGULANIRSA ATMADAN İZLERSİNİZ.GARANTİ YOK. ŞANSINIZA.

1 kişilik ama 74 kişi izlemeye çalışıyor şuan
usta2017
18.5.2018 PAYLAŞIMLARI.

link ölmüş malesef
19.5.2018
#EXTINF:-1,TR GOOL - DEĞİŞİMLİ YAYINLAR - USTA2017 HEDİYESİ
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

wellman

Demekki başka yerlerde de paylaşılmış.İnternete araştıran çok kişi var.
wellman

Ben yetişemedim yazıyorsun.? Demekki izlemeye çalışıyorsunki bilgileri görebildiğine göre.Ayrıca alan aldığını yasın istedim.Siz yazmadınız.
Cevap yazmak için giriş yapın.