Günün Türk-yabancı Canlı TV Oynatma Listesi ve Toplu Paylaşımları
👤 usta2017💬 1684 cevap👁 100,382 görüntü
08.11.2018 18:31:06 Active Connections: 5 Maximum Connections: 1
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
27.12.2018 20:17:25 Active Connections: 67 Maximum Connections: 1 İLK AÇANINDIR.
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
daha once verdigini kullanıyorum olmayanlar faydalansın ellerine saglık usta2017
teşekkürler
sly03
Öncelikle teşekkür ederim, emeğinize sağlık.
ilgili url adresine tıklayıp dosya indirme sekmesine tıkladığımda, telefonunuza virüs bulaşmış vs şeklinde yazılar çıkıyor ve reklam sayfalarına yönlendiriyor.
Bu tür dosyaları sıkıntısı bir şekilde reklam sayfalarına yönlenmeden nasıl indirebilirim.
Tekrar teşekkür ederim, bilen arkadaşım varsa beni aydınlatabilir mi?
telefonunuza root istemeyen adguard adlı yazılımı yükleyerek reklam derdinden kurtulabilirsiniz. google 'a adguard full apk yazın indirin kurun kurtulun. kolay gelsin.
48 saat geçerli
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
emeğe saygı
teşekkürler
emege saglık
teşekkür
DUYURUM.;
Buradan herkese açık paylaşımlarıma bir süRe ara vermiştim. Umarım takipciler anlamışlardır. Neden ara verdim. Çünkü aynı kişiler tüm paylaşımları alıp başka yerlerde sattıkları ve ya başka yerlerde paylaşımda bulundukları gibi , Çünkü yayınlar anında patladığından. Aslında kısa sürede olsa izlenebiliyordu.
Bu uyarımdan sonra tekrarlıyorum; Lütfen bir alan diğerlerinide başkalarına bıraksın. Elimden geldiğince her gün yeni paylaşımlar yapıyorum. Takdir edersinizki hepinize yatecek kadarıda mümkün değildir. Kim formu iyi takip ediyorsa o kişiler sahip olabiliyorlar.Sende takip et sende izle.
TEKRARDAN BURADA PAYLAŞIMA BAŞLIYORUM. UMARIM HERKES EMEĞE SAYGILI VEDE KENDİLERİNEDE SAYGILI OLURLAR.
BELKİ DİYENLERİNİZ OLABİLİR; O K,İŞİLERİ ENGELLE. MAALESEF BÖYLE BİR YETKİM YOK. BENDE SİZLER GİBİ ÜYEYİM. Acihaz koduIM BU FORMA VE SİZLERE ELİMDEN GELDİĞİNCE KATKI SAĞLAMAKTIR. MADDİ HİÇ BİR BEKLENTİM YOKTUR. SADECE MANEVİ OLARAK, İMKAN BULAMAYANLARA YARDIMCI OLABİLMEK.TEEŞEKKÜRLER.