Arkadaslar Canlı TV izlemek için mağlumunuz internet hızınızın yuksek olması gerek interneti nasıl hızlandırabilirim?(ttnet internetim)
telekomda çalışan tanıdığın varsa çok kolay yoksa imkansız gibi birşey
git kendine superonline al pişman olmazsın hemde çok uygun fiyata
TTnetle zor bi çok arkadaşımda aynı sorun var belirli saatlerde net hızın düşüyor haftasonları esasende uploadın en iyisi başka bi provider alman ve ya kendileriyle konuşman artırmak için hızı . programlar da denendi zamanında hepsi boş şey
hangi şehirdesin ona göre süperonline mı ttnetmi kullanmanı söyliyim sana
adana
süperonline
mtu ayarıyla bir miktar duzelme olabilir
asus.com sitesinden alıntı
İnternet için en iyi MTU (Maksimum İletim Birimi) değeri nasıl belirlenir?
En iyi MTU (Maksimum İletim Birimi) değerini belirlemek için aşağıdaki adımları uygulayın.
1. [BAşLAT]'a tıklayın ve Komut Satırı yazılan alana "cmd" yazın.
2. "ping -f -l xxxx192.168.0.1" komutunu girin.
Not: xxxx MTU değerini belirtir. En iyi MTU değerini aşağıdaki adımları uygulayarak bulabilirsiniz.
3. "packet needs to be fragmented but DF set" sonucunu alırsanız değer çok büyük demektir.
Lütfen değeri düşürerek tekrar test edin.
4. Aşağıdaki sonucu alıyorsanız değer uygun demektir.
>>Reply from 192.168.0.1: bytes=xxxx time=xxxms TTL=xxx
En iyi MTU değerini bulmak için lütfen değeri arttırarak tekrar test edin.
5. 3. adım ile 4. adımı tekrarladığınızda paketin parçalanmasına neden olmayan en iyi değeri bulabilirsiniz.
Bu durumda en iyi MTU değeri 1464'tür.
6. MTU'nun gerçek değerinin IP başlığı için 20 bayt ve ICMP başlığı için 8 bayt içermesi gerektiği için 5. adımda elde ettiğiniz sonuca 28 bayt eklemeniz gerekir.
Bu durumda, MTU için en uygun değer 1492 (1464+28=1492) olacaktır
Superonline fiber internet 25 mb hız adil kullanım 75 gb 54 tl aylık ayrıca 75 gb ti geçince hızi dusurmuyorlar