Canlı TV Config Yapma

👤 ipcrackbey 💬 1 cevap 👁 1,019 görüntü
iyi günler __RequestVerificationToken=35ad8841e983f8afa99bf2182a0b8097&kullanici=Y&js_kontrol=1&logfrm=1&ITEM=&url=&pass=%C3%9Cye+giri%C5%9Fini+onayl%C4%B1yorum&facebookLoginCheck=0&dmEmailPermission=0&pass=Giri%C5%9F+Yap düzenlemesini user ve pass olarak nasıl yapabiliriz sentry mbaya nasıl yapıştırabiliriz config yapıyorumda
ipcrackbey
iyi günler __RequestVerificationToken=35ad8841e983f8afa99bf2182a0b8097&kullanici=Y&js_kontrol=1&logfrm=1&ITEM=&url=&pass=%C3%9Cye+giri%C5%9Fini+onayl%C4%B1yorum&facebookLoginCheck=0&dmEmailPermission=0&pass=Giri%C5%9F+Yap düzenlemesini user ve pass olarak nasıl yapabiliriz sentry mbaya nasıl yapıştırabiliriz config yapıyorumda

Guzel kardesim bu işler bukadar basit olsa..bizde yardımci olsak..bu noktaya gelene kadar bi ön bilgin olucakki yardımci olabilelim
sen burda hem emeil adresini hemde sifreni veriyorsun farkındamısın..tabi ben o arayı sildim...bu konuda daha önce seni kackez uyardım
herkezin zamanı yok..daha önce bu davranısın yuzunden kactene hesabın ban yidi bu sitede..konu ile ilgili onlarca konu var sitede bi zahmet
o konuları bi oku..arastır..hazır yemek yok..biraz emek ver..
Cevap yazmak için giriş yapın.