UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Günde 5 Gold AI konusu · tam metin ve arşiv
Kilitli

Canlı TV Kırma Programı Test Dağıtımı Paylaşım

👤 sahbaz 💬 30 cevap 👁 4,201 görüntü
program verdiğim kişiler: asur, emir60, brother79, hurzati, gmcgezer, hlt42h
memoli1478
gerek kalmayacak ip vs çünkü artık yakın bir zamanda yayınlar camlara gelecek beklemedeyiz yeni sezonu
Canlı TV içinde yeni program yapımına başladım tamamen farklı bir metot ve stmba dan daha iyi sunucu kıracak bittiği zaman buradan code olarak verecem kolay gelsin

memoli usta kolay gelsin senin olacak deyip olmayan birşey daha görmedim çalışmanda başarılar
Evet ismi geçen arkadaşlar kendilerinin vermediğini beyan etsinler. Hiç kimse vermedim derse vereni yönetim buradan ifşa etsin.
programı bende aldım boyle guzel programları başkasıyla veya başka yerde paylaşmak enayilik ve emeğe ihanettir
asur
Evet ismi geçen arkadaşlar kendilerinin vermediğini beyan etsinler. Hiç kimse vermedim derse vereni yönetim buradan ifşa etsin.

s.a. asur usta.
bu yorumunuza ilk cevabı ben vereyim.
program için burada sahbaz ustaya tekrar teşekkür ederim.
ben bu programı bana emanet verilmiş olarak görüyorum.
emanete ihanet etmek de bize ters bir şey.
inancımız buna izin vermez.
selam ve saygılar.
degerli kardesim sahbaz usta bu programi bende denemek istiyorum mümkünse simdiden cok sagol...............
arkadaşlar kimin verdiği önemli değil, kimseyi suçlamıyorum. sadece emeğe saygısızlık ve güveni kötüye kullanma konusu canımı sıktı. eğer yayılmasını isteseydim 5 kişiye vereceğim demezdim ve kendim dağıtırdım. program zaten çalıştırıldığında aktivasyon istiyor. sorun yok.
ikinci bir konuda şu:
bazı arkadaşlar belirli kişilere verseydin vs. şeklinde eleştiri yapmışlar. eğer her türlü bilgi sadece belirli kişiler arasında dönerse yeni kişileri kazanamayız. herkese bir şans vermek lazım diye düşünüyorum. güvenilir dediğiniz kişiler bile arkanızdan oyun çevirebilir
aslinda sorun o degil burda bazi arkadaslar sunucu paylasiyor, ve bazi kisiler bunlari burdan alip, kendileri kirmis gibi gösdererek dagitiyorlar, asil can sıkan olay bu . ve sen guvenip programi veriyorsun onuda istismar ediyorlar yani can sıkıcı olay bunlar. sana yapmiş oldun programda iyi çalişmalar , umarim daha iyi neticeler alirsin.
konu benim açımdan kapanmıştır. yöneticiler konuyu kilitleyebilirler. hepinize teşekkür ederim
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.