Süresiz - 2:)
Şaka mısın arkadaş,sadece kendimi düşünüp başkasını düşünmüyor olsam bahsettiğin listelerin tamamını paylaşır mıyım? Bu şekil yorum yapmadan önce paylaşımlarıma bi gözat istersen
böyle toptan vermeye devam edersen,yakında bunları çok ararsın..
19/12/2019 - 1:)
Süresiz - 2:)
23/07/2019 - 1:)
03/02/2020 - 1:)
arkadaslar burada paylasimda bulunan arkadaslari destekleyelim forum gelenegini yasatalim bizler basit user buldugumuzda onlar uzun sureli olacak saniyoruz oyle degil yuzlerce kisi buluyor ayni useri kaan arkadasimizin verdigi userler bence bulunmayan userler bizler buna gore combolar yapmamiz lazim. artik basit user donemi bitti selamlar
Blackred kardesim konunun benle alakasi ne ben simdiye kadar paylasim dahi yapmadim 2015 den beride bu forumdayim yukarda verilenbenzeri en zor userleri ben 3 yil oncesinden biliyorum benim yazimi tam okumamissiniz benim yazmamin nedeni karsilikli forum gelenegini yasatalim kirici olmayalim seklindeydi benim verilen userlerede ihtiyacim yok birkac user icin birbirimizi kirmayalim bu userler gun gelir yine puplik oluyor herkese selamlar
Bir sunucuden 50tane atar combosunuda foruma atarsanız tabi kesilmez o hesaplardan sadece kendini düşünmek çok bildim sanmak yanlış, zaten sen o hesabtan 1 tane atsan bile satan elemana gidiyor patladığı , herkese hayırlı Ramazanlar.