UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler, güncel paylaşımlar ve deneyimli topluluk
Kilitli

✅ Canlı TV Sunucu Adresleri 2019 • Yerli Sunucu •

👤 Karizma 💬 2675 cevap 👁 456,387 görüntü
Süresiz - 2:)
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

kaankaya3545

Şaka mısın arkadaş,sadece kendimi düşünüp başkasını düşünmüyor olsam bahsettiğin listelerin tamamını paylaşır mıyım? Bu şekil yorum yapmadan önce paylaşımlarıma bi gözat istersen

kardeşim o paylaşmış olduğun sunucui ne ile tarıyorsun 2 gündür onun için uğraşıyorum lakin ben tarama yapamıyorum bana yardım edebilir misin?
murat akalın

böyle toptan vermeye devam edersen,yakında bunları çok ararsın..

kendi emek verip bulmadığı için,kopyala yapıştır yaptığı için vermesi kolay 3-4 aydır açık olan sunucu 2 günde kapandı,sırf bu yüzden paylaşım yapmaktan soğudum.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Slm paylasim yapan herkese cook tsk benim sizden bir ricam var 🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucuden uzun sureli olan vars bana ozelden atabilirmi cok makbule gecer tsk.kolay gelsin
serkan06

arkadaslar burada paylasimda bulunan arkadaslari destekleyelim forum gelenegini yasatalim bizler basit user buldugumuzda onlar uzun sureli olacak saniyoruz oyle degil yuzlerce kisi buluyor ayni useri kaan arkadasimizin verdigi userler bence bulunmayan userler bizler buna gore combolar yapmamiz lazim. artik basit user donemi bitti selamlar

Bir sunucuden 50tane atar combosunuda foruma atarsanız tabi kesilmez o hesaplardan sadece kendini düşünmek çok bildim sanmak yanlış, zaten sen o hesabtan 1 tane atsan bile satan elemana gidiyor patladığı , herkese hayırlı Ramazanlar.

serkan06

Blackred kardesim konunun benle alakasi ne ben simdiye kadar paylasim dahi yapmadim 2015 den beride bu forumdayim yukarda verilenbenzeri en zor userleri ben 3 yil oncesinden biliyorum benim yazimi tam okumamissiniz benim yazmamin nedeni karsilikli forum gelenegini yasatalim kirici olmayalim seklindeydi benim verilen userlerede ihtiyacim yok birkac user icin birbirimizi kirmayalim bu userler gun gelir yine puplik oluyor herkese selamlar

Serkan06 kardeşim sen konuyu yazmışsın bende gördüğümü söyledim. Seninle bir alakası yok sadece konuya itafen yapılanları yazdım .Adam1-2 hesap düşürüyor sonra Forumlarda aynısından 50 hesap atınca toplu hem kapanıyor hemde o şekil hesap kesilmiyor onu kastediyorum az atan arkadaşlar bu konuda dikkatli ve duyarlı olursa diğer arkadaşlarada saygı göstermiş olurlar herkes hemen patlamadan gittiği yere kadar kullanır düşüncem budur.Şimdi lafımı başka yerden anlayanda çıkacaktır ama niyetim herkes için .Saygılar...
BlackRed26

Bir sunucuden 50tane atar combosunuda foruma atarsanız tabi kesilmez o hesaplardan sadece kendini düşünmek çok bildim sanmak yanlış, zaten sen o hesabtan 1 tane atsan bile satan elemana gidiyor patladığı , herkese hayırlı Ramazanlar.

Blackred kardesim konunun benle alakasi ne ben simdiye kadar paylasim dahi yapmadim 2015 den beride bu forumdayim yukarda verilenbenzeri en zor userleri ben 3 yil oncesinden biliyorum benim yazimi tam okumamissiniz benim yazmamin nedeni karsilikli forum gelenegini yasatalim kirici olmayalim seklindeydi benim verilen userlerede ihtiyacim yok birkac user icin birbirimizi kirmayalim bu userler gun gelir yine puplik oluyor herkese selamlar
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.