UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Günde 5 Gold AI konusu · tam metin ve arşiv
Kilitli

✅ Canlı TV Sunucu Adresleri 2019 • Yerli Sunucu •

👤 Karizma 💬 2675 cevap 👁 456,412 görüntü
Eline sağlık abi

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

sensi

haklısın usta VLC PLAYER senin ve mikikokiluki arkadaşın verdiği sunuculeri açmıyor... ama başka bir MEDİA PLAYER denedim takır takır açıyor...hata vlc playerde imiş.. sisteme uymuyormuş en güzeli tavsiye ederim

arkadaslar burada paylasim yapan arkadaslara tesekurler burada verilen sunuculer cogu ilk defa veriliyor bazen sunucu sistemindan kaynaklanan acmama olayi olabiliyor degisik oynaticilarda deneyebilirsiniz.zaten burda verilen sunuculer artik puplik olmustur surekli acik kalacak garantisi yoktur. aninda baska forumlarada dagitiyorlar selamlar
Exploiter

🔒 Link gizli — giriş yapın

içinden türk paket çıkarılmış galiba,

emin olamadığımdan yabancı Canlı TV konusuna yüklendi.

haklisin usta bizim tr paketi cok izlendiginden bazi sunuculer tr paketini cikariyorlar :)
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

BlackRed26

Where is turk channels?
this is the place;
🔒 Link gizli — giriş yapın

LJudi raznose liste na druge forume ja sve gledam i bili turski ili ne u njima
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

hurzati

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

vermiş olduğun filbox.eu bağlantıları sadece windows Canlı TV player üzerinde çalışıyor başka bir yerde çalışmıyor. Neden?
paslanmaz32

vermiş olduğun filbox.eu bağlantıları sadece windows Canlı TV player üzerinde çalışıyor başka bir yerde çalışmıyor. Neden?

sunucuciler de boş durmuyor.
önlemini alıyorlar.
paslanmaz32

VLC ve hepsinde açık nerden çıkardınız?1-2 yabancı sunucu belki Vlc ile sorun yaşayabilir yarın güncellendiğinde Vlc sorunu çözer abartıyoruz az sanki :)
BlackRed26

VLC ve hepsinde açık nerden çıkardınız?1-2 yabancı sunucu belki Vlc ile sorun yaşayabilir yarın güncellendiğinde Vlc sorunu çözer abartıyoruz az sanki :)
üstad ben vlc playeri güncelledim denedim yine açmadı...ama pot player ile açıyor açılmayan kanallar...bende hayret ettim..
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

sensi

üstad ben vlc playeri güncelledim denedim yine açmadı...ama pot player ile açıyor açılmayan kanallar...bende hayret ettim..

Hocam linki kopyalarken link sonunda ufak bir boşluk kopyalanmış olabiliyor birçok kez bende de sıkıntı oldu kopyalarken dikkatli kopyalalım açarken bak hiç boşluk vesaire varmı diye ondan açılmıyor olabilir
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Pazar Miksi

Mahmut Duncer rimikss

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

beyazkiller

Hocam linki kopyalarken link sonunda ufak bir boşluk kopyalanmış olabiliyor birçok kez bende de sıkıntı oldu kopyalarken dikkatli kopyalalım açarken bak hiç boşluk vesaire varmı diye ondan açılmıyor olabilir

aynen,bazıları açmayabilir ama çoğu açılıyor.

eline sağlık abi tam miks olmuş.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.