Eline sağlık abi
haklısın usta VLC PLAYER senin ve mikikokiluki arkadaşın verdiği sunuculeri açmıyor... ama başka bir MEDİA PLAYER denedim takır takır açıyor...hata vlc playerde imiş.. sisteme uymuyormuş en güzeli tavsiye ederim
🔒 Link gizli — giriş yapın
içinden türk paket çıkarılmış galiba,
emin olamadığımdan yabancı Canlı TV konusuna yüklendi.
Where is turk channels?
this is the place;
🔒 Link gizli — giriş yapın
[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]
vermiş olduğun filbox.eu bağlantıları sadece windows Canlı TV player üzerinde çalışıyor başka bir yerde çalışmıyor. Neden?
vermiş olduğun filbox.eu bağlantıları sadece windows Canlı TV player üzerinde çalışıyor başka bir yerde çalışmıyor. Neden?
üstad ben vlc playeri güncelledim denedim yine açmadı...ama pot player ile açıyor açılmayan kanallar...bende hayret ettim..
VLC ve hepsinde açık nerden çıkardınız?1-2 yabancı sunucu belki Vlc ile sorun yaşayabilir yarın güncellendiğinde Vlc sorunu çözer abartıyoruz az sanki :)
üstad ben vlc playeri güncelledim denedim yine açmadı...ama pot player ile açıyor açılmayan kanallar...bende hayret ettim..
Hocam linki kopyalarken link sonunda ufak bir boşluk kopyalanmış olabiliyor birçok kez bende de sıkıntı oldu kopyalarken dikkatli kopyalalım açarken bak hiç boşluk vesaire varmı diye ondan açılmıyor olabilir